Kezdőlap ALAPÍTVÁNYUNKRÓL Családi Napközi Egészséges Életmód KRISTÁLYÁGY Programok
Utolsó módosítás: 2015-03-31
Kristályágy - KINEK AJÁNLOTT A KRISTÁLYÁGY HASZNÁLATA? -  Nézd meg!

KINEK AJÁNLOTT A KRISTÁLYÁGY HASZNÁLATA?

MINDENKINEK, AKIRE ILLIK AZ ALÁBBI MEGÁLLAPÍTÁS.

 

Csak előzetesen foglalt időpontban tudunk fogadni.
Időpont foglalás:
06-1/421-51-56
06-70/290-1600
06-30/850-3805

Árak:

Ajánlott időtartam: egyéni állapottól függően 5-60 percig

Cím:
IRODASZOLGÁLAT KFT
CSIPET CSAPAT ALAPÍTVÁNY
1204. BUDAPEST, TÖRÖK FLÓRIS U. 140.

Kristályágy - AMIT A KRISTÁLYÁGYRÓL TUDNI ÉRDEMES - Nézd meg!
Kristályágy - HOL TALÁLHATÓ || ÉGHAJLAT -

Hol található a gyógyító központ, környezete, éghajlata

A Szent Ignác Ház a brazíliai Abadianiában (ejtsd abadzsánia) található.
 Abadiania 13 ezer fős lakosságával egy vidékies település az ország szívében fekvő Goias államban.  
Abadiania és Brazilia város repülőtere között távolság 150 km, mely autópályán kb. másfél óra .

Az Abadianiához legközelebb fekvő nagyobb város, a 300 ezer lakosú Anapolis (itt  lakik Joao médium), 35 km-re található Abadianiától.

Brazília

Brazília

Környezet, éghajlat:
Brazíliát nagy kiterjedése, változatos domborzata, váltakozó magasságai, és levegő-áramlatai miatt sokszínű éghajlat jellemzi. Az Egyenlítő északon, a Baktérítő a dél-keleti régióban szeli át. Így Brazília legnagyobb részén a trópusi éghajlat uralkodik. Itt a meleg és nedves klíma a meghatározó. Az átlagos hőmérséklet az egész országban 20°C, és a hőmérséklet-ingadozás alacsony. Brazília fő éghajlatai: az egyenlítői (Amazonasi régióban), ezt egész évben esős, magas hőmérséklet-átlagok jellemzik (25-27oC között); a trópusi éghajlatot (Közép-Brazília és az Északkeleti régió) a magas átlaghőmérséklet (18-28oC között) és a száraz-nedves évszakok váltakozása jellemzi. A déli régió hűvösebb, mint az ország többi része (átlaghőmérséklet 18oC, de télen fagypont alá is süllyedhet a hőmérséklet).

Kristályágy - Szent Ignác ház || Abadiania -

Szent Ignác ház, Abadiania

A névadó: Szent Ignác, mellszobra a Casa kertjében található 
Portugál nyelven Casa de Dom Inacio vagy egyszerűen  Casa (ház). 
A Casa Brazília  szívében van,  ahol hatalmas energiaforrást biztosít a föld mélyében rejlő természetes kvarckristály. A Casa 12 ezer négyzetméter területen fekszik, reggel 7 órától este 9-ig mindig nyitva van, vasárnap csak délig. Bármikor be lehet menni, lehet sétálni a kertben, meditálni az erre kialakított meditációs teraszon. Csend és nyugalom van ezen a helyen. 
A Szent Ignác Házat  a világszerte ismert híres brazil gyógyító médium, a világ egyik legerősebb spirituális gyógyítója Joao Teixeira da Farias  alapította spirituális gyógyító küldetésének beteljesítéseként, 1978-ban Abadianiában.
Mintegy 250 önkéntes segítő dolgozik itt  Joaoval  a gyógyulásod érdekében, akik nagy szeretettel, gondoskodással segítik és irányítják a napi munkát.
Többségük maguk is betegen kerültek ide és gyógyulásukért hálából ajánlották fel munkájukat, szabadidejüket. 
A ház spirituális gyógyító központként, a testvériség és a szeretet házaként működik.  Többen spirituális kórháznak is nevezik. Mindenkit szeretettel várnak vallásától függetlenül. 
A  Casa  munkanapjai minden héten szerdán, csütörtökön és pénteken vannak, reggeli és délutáni  összejöveteleken.  
Ezeken az összejöveteleken több száz - a világ minden részéről érkező, gyógyulni, tisztulni, spirituálisan fejlődni vágyó - ember vesz részt.

Az épületek:

nagycsarnok - ahol szerdán, csütörtökön és pénteken gyülekezünk, de a többi napokon is jöhetsz ide meditálni.

 • meditációs termek,
 • könyvesbolt,
 • gyönyörű park  pihenésre, meditálásra ideális padokkal,
 • kristályágy terápiás helyiségek, 
 • gyógyszertár, ahol a golgotavirág kapszulákat megveheted
 • snack bár,
 • nyilvános telefonok,
 •  toalettek,
 • taxi stand, parkoló.

Kristályágy - Szent Ignác a névadó -

Szent Ignác a névadó

Loyolai Szent Ignác
Inigo Lopez de Loyola 
1491 - 1556

A Loyola nemesi család Baszkföldön élt. Nem ismeretes, hogy Szent Ignác pontosan melyik napon  látta meg a napvilágot. A 12 testvér közül ő volt a legfiatalabb. 
Egy spanyol nagyúr apródja, később mint fiatal tiszt, dicső katonai pályafutásról álmodozott, örömet lelt a fegyverforgatásban, bátor volt a játékban és a hadakozásban. 
Katonatisztként - a spanyol király szolgálatában Pamplona ostrománál a várost támadó franciák ágyúja eltalálta mindkét lábát.
Az egyik térde szétroncsolódott, rosszul forrt össze. Ezt újból eltörték, később egy csontdudort lefűrészeltek, nyújtották a lábát, rengeteget szenvedett.  Mégis, az egyik lába, hiába tettek meg az orvosok mindent, rövidebb maradt a másiknál. 
A kezelések során hónapokig ágyban feküdt, szívesen olvasott volna ez alatt lovagregényeket,  de  csak négykötetes  Jézus életrajz-, és egy kötet "Szentek Életrajzai" voltak kéznél. Először kedvetlenül lapozgatta a könyveket, de aztán egyre jobban elámult s végül egészen e művek  hatása alá került. Egy teljesen ismeretlen, új világ tárult elé.
A sebesülés bár véget vetett a becsvágyó nemesember katonai pályafutásának, de  belátta, hogy  az Égi úr szolgálatában állni sokkal többet jelent, mint egy földi úr lovagjaként szolgálni.
Ezt  követően 11 hónapot töltött elvonulva Manréza városa határában, egy barlangban. Elmélyülten imádkozott és itt írta meg híres könyvét a "Lelkigyakorlatok"-at.
Az első hitélmények után azonban még hosszú volt az út, amíg Ignác világosan felismerte, "mit kér tőle az Isten"
A Szentföldre ment el Rómán és Velencén át koldusként. Majd több mint tíz évet szentelt a tanulásnak, Barcelonában, Salamancában és Párizsban.   
Közben azonban az embereknek is nagy figyelmet szentelt: egyenként adta nekik a lelki gyakorlatokat és ezzel segítette őket életük megváltoztatásában. 
Ez a világi apostolkodás, személyes lelki gondozás  kezdetben az egyházi tekintéllyel való összeütközéshez vezetett, ami azonban nem ingatta meg Ignácot abban a meggyőződésében, hogy helyes úton jár.  Az egyházi tekintéllyel szemben Ignác nem tanúsított felforgató magatartást, de megalkuvó sem volt soha.
Párizsban sikerült neki egy közösséget összekovácsolnia első társaiból, akik között volt  Fracois Xavier - Későbbi Xavéri Szent Ferenc is.
1534. augusztus 15-én közös fogadalommal pecsételték meg szövetségüket.
1537. június 24-én  Ignácot és társait pappá szentelték. A nép őt társaival zarándok papoknak vagy reform papoknak nevezte.
Első szentmiséjét Ignác Betlehemben szerette volna bemutatni.
A törökökkel küszöbön álló háború miatt ide nem tudott eljutni. Egy látomás azt sugallta neki, hogy nem Jeruzsálem a cél, hanem Róma. Rómába érve társaival együtt felajánlotta szolgálatát III. Pál pápának és az első szentmiséjét is itt mutatta be. A Santa Maria Maggiore bazilikában.  
Közösségüket szerzetesrenddé alakították át, Jézus Társasága (jezsuiták)  lett a rend neve.  1540-ben III. Pál pápa jóváhagyta az új rend alapítását.
A rendtagok száma meglepő mértékben kezdett növekedni. A Jézus Társasága rend csakhamar elterjedt egész Európában és a jezsuiták Indiában és a Távol - Keleten is elkezdték az első missziós munkát és nagy sikerrel jártak Latin-Amerikában is. 
Rómában létrejöttek az első jezsuita kollégiumok. Ezek a reformációt követő katolikus megújulás központjai lettek. A protestáns hitújítókhoz hasonlóan a jezsuiták is az egyház megújulásáért szálltak síkra, de anélkül, hogy elszakadtak volna a római pápától.
Ignác a munkáról így irt: "Harminc esztendő alatt akár esett, akár fújt, semmi sem tartott vissza attól, hogy az Isten szolgálatára tervbe vett munkát órára pontosan el ne kezdjem"
1556. július 31-én halt meg, a római Il Gesu templomban temették el.
Ekkor a Jézus Társaságnak már kb. ezer tagja volt.
Ignácot 1622-ben avatták szentté, ünnepét - halálának napját - a következő évben felvették a  római naptárba.
Jelenleg a jezsuita rend a katolikus egyház legnagyobb lélekszámú szerzetesrendje.
Világszerte mintegy húszezer jezsuita él, összesen 126 országban.
Elsősorban lelkigyakorlatokkal, neveléssel és oktatással, valamint szociális illetve egyéb, kifejezetten lelkipásztori munkákkal foglalkoznak.

 Szent Ignác életének tanulsága

Az ember, aki makacsul ragaszkodik saját elképzeléséhez, képes mindenre, csakhogy célját elérhesse. Amikor aztán bekövetkezik egy nem várt kedvezőtlen fordulat, keserűen kapálózik, s úgy érzi, mindennek vége szakadt, értelmetlenné vált egész további élete.
Így volt ezzel Ignác is, hisz képes volt rosszul összeforrt lábát többször is eltöretni, mert tudta jól, hogy sántán már nem lehet katonatiszt. Végül majdnem az életével fizetett. A hosszú lábadozás alatt megértette a balesettel nem a vég köszöntött be életébe, hanem a kezdet. Valóban az emberi nyomorúságból, betegségből, csalódottságból, keserű vívódásból született meg a Szent.

Hányszor gondoljuk mi is úgy, amikor nem sikerül életünk "nagy álma" , "lehetősége" hogy nincs tovább, itt a vég. S lám csak, ahol véget ér minden emberi elképzelés, ott kezdődik az isteni. Ezért nagyon gyakran amit  "Isten csapásának" tekintünk, nem más, mint új, Krisztusibb életünk kezdete. Életünk "mélypontjait" ajánljuk fel Istennek, hogy Szent Ignáchoz hasonlóan mi is benne leljünk rá sorsunk igazi értelmére.

Kristályágy - Belső rend a gyógyító központban -

Belső rend a gyógyító központban

Ruházat a Casaban 
Kérik a látogatókat, hogy a  Casa napokon (szerda, csütörtök, péntek)  fehér ruházatot viseljenek. Kérik továbbá ujjatlan ingek, sortok, mély kivágású és feltűnő ruhák viselésének mellőzését. 
Ruhád legyen kényelmes, derékban nem túl szoros. Ha öv viselését nem tudod elkerülni, akkor  lazítsd, meg ha a  meditációs teremben ülsz.
A  meditációs teremben nem megengedett sapka, kalap, napszemüveg viselése.

Csend
Bármelyik helyiségben vagy, kérjük csendben, szemlélődj.

Energialánc
Bármelyik belső teremben vagy, kérünk, hogy  ülés közben ne tedd keresztbe a karodat vagy a lábadat  - mert ezzel az energia láncot szakítod meg.

 A meditációs teremben ülve
 A kezelés illetve meditáció alatt csukott szemmel ülj, ne állj fel, és ne nyisd ki a szemed, hacsak nem kér külön erre a teremben levő segítő felügyelők egyike.
 Ha bármilyen okból szeretnéd elhagyni a termet, kérünk, jelezd ezt a teremben levő személyzetnek, aki segíteni fog.

 Sorban álláskor
 Ha a sorban haladsz, ügyelj másokra, és senkinek ne menj neki, különösen a médiumoknak ne, akik ülnek, és másokon dolgoznak: koncentrálnak a meditációs termekben.
Soha nem tudhatod, hogy az entitások használják-e vagy sem az illető médiumnak az energiáját mások segítésére és nekik ütközve esetleg megzavartad  valakinek a gyógyítási folyamatát.
Előfordulhat, hogy néha ösztönösen szeretnél átölelni egy síró embert, barátot vagy lelkesen megveregetnéd egy régi ismerős hátát.  Gondolj ekkor arra, hogy megzavarhatsz ezzel egy  olyan velük éppen  zajló folyamatot, aminek esetleg nincsenek is tudatában.
Ha  valakit szeretnél megérinteni, tanácsos meggyőződnöd arról, hogy az illető személy várja és örömmel fogadja közeledésed.

Fényképek, videó, interjúk készítése

Vannak területek, ahol fényképezni nem lehet (pl. szent vízesés, kristályágy, belső termek)
A látható műtéteknél lehet videó-felvételt, és fényképet is készíteni. 
A  Casa telken, a kertben és a nagy csarnokban készíthetsz fényképeket és videofelvételeket.
Ha szeretnél a meditációs termekben fényképezni vagy videofelvételt készíteni, ahhoz már az entitás engedélyét kell kérned.  

Ha a Joao médiumról szeretnél fényképet készíteni, arra általában péntekenként, a nap végén, a hátsó kertben van lehetőség.

Kristályágy - Belső helyiségek a Casa - ban -

Belső helyiségek a Casa-ban

Nagycsarnok
A nagy csarnokban gyűlünk össze minden szerdán, csütörtökön és pénteken reggel 8. 00 órakor és délután  2. 00 órakor az aznapi összejövetelekre. Az összejöveteleken kívül is bármikor ide ülhetsz egy csendes meditációra.
 Itt találod az ima háromszöget is, a színpad mögötti falon.
 Az összejövetelek alatt a színpadon irányítja valaki az eseményeket, üdvözli a megjelenteket, ismerteti a napirendet, a különböző sorokról tájékoztat és elmondja a Casa szabályokat, amelyeknek betartása a gyógyulás érdekében nagyon fontos. Minden esetben hangsúlyozzák, hogy milyen fontos a gyógynövénykapszulák és a helyi áldott víz fogyasztása. Itt szokták bemondani, továbbá azokat az információkat, amelyeket a Casa  szeretne közölni a látogatókkal. (Leggyakrabban portugál nyelven beszélnek, esetenként angol nyelven).
 Meghívott vendégek, a Casa néhány régi barátja motiváló beszédet mondanak, megosztják tapasztalataikat, vagy a Casa önkéntesei különböző témáról tartanak beszédet. 
Előadást hallasz itt hitről, szeretetről, a spirituális témákról és olyan dolgokról is, hogyan éljünk, hogyan viselkedjünk embertársainkkal, valamint azt, hogy hittől függetlenül itt mindenkit szeretettel látnak. Portugál és angol nyelven.
 Nyitó ima:  Felállva, egymás kezét megfogva, egy energia láncot képezve - az energia szint emelésére - mindenki a saját nyelvén mondja el a Miatyánkot és az Üdvözlégy Máriát.
Ha nem katolikus vallású vagy, akkor a saját imádat is mondhatod.
 Egy adott pillanatban  megindítják a sorokat, először az  operációra várókat szólítják, majd ezt követően a többi sorok következnek, olyan sorrendben, ahogy az entitások szólítják.

Meditációs termek
 A Szent Ignác Ház  meditációs termei azok a helyek, ahol az entitások (szellemi gyógyítók) dolgoznak rajtad, ahol gyógyító energiát kapsz.  Ahhoz hogy ezekbe a termekbe lépj, az entitás engedélyére van szükséged.

Három meditációs terem van:

 • az első a médiumok terme,
 •  a második az entitások meditációs terme,
 •  a harmadik, pedig az operációs terem.

A meditációs termek (médiumi és entitási) ajtaját a reggeli összejövetelnél 7.45-kor, a délutáni összejövetelnél 13.45-kor zárják. Ha ide szeretnél tehát beülni, érkezz időben, mert ha késel, akkor már nem fognak beengedni.  Ha beülsz, tervezd úgy, hogy végig maradsz. Hogy  a végig maradás pontosan mit jelent,  az attól függ, hogy a  sorokban hány ember lesz majd. (általában három óra alatt szoktak lemenni a sorok, de van  úgy hogy hosszabb ideig tart, míg mindenki sorra kerül.
Mindegyik meditációs teremben a munka a Miatyánk és az Üdvözlégy Mária imák elmondásával kezdődik, illetve végződik.

Első meditációs terem vagy Médiumok terme   
Ez az első helyiség, ahová a nagy csarnokból belépünk.
Médiumok ülnek ebben a teremben, feladatuk az entitás felé haladó sorban a  helyiségen áthaladók spirituális energiájának megtisztítása.
Ez egy nagyon fontos feladat, mivel  ez a tisztítás előkészíti a sorban elhaladókat az entitással történő találkozásra, valamint azért mert ennek a tisztításnak köszönhetően  a második helyiség - az entitási meditációs terem már nincs a sorban elhaladó emberek negatív energiáival terhelve. A médiumi meditációs teremben  egyaránt adunk és kapunk energiát.
Leülhetsz ebben a teremben Te is, ha az entitás így rendelte, vagy miután legalább egyszer voltál már az entitás előtt és legalább egyszer már teljesítetted a neked adott instrukciót. (pl. műtéti beavatkozás és pihenés)
Ha leülsz ebben a helyiségben,  helyezkedj el kényelmesen, ne tedd keresztbe a karjaidat és lábadat. Nagyon fontos hogy mindvégig (amíg az entitás felé az utolsósorban álló ember  is el nem halad)  tartsd  csukva a szemed - ellenkező esetben meg fognak kérni, hogy hagyd el a helyiséget. Fontos továbbá,  hogy végig pozitív gondolatokra,  illetve  arra a gyógyításra koncentrálj, amit szeretnél megkapni 
Ha tudod, akkor kövesd a helyiség vezetőinek utasításait - amelyek figyelmedet imák és vizualizációk segítségével arra irányítják, hogy megérezd a csoport energiáját és megtörténjen a tisztulási folyamat.
 Ha úgy érzed,  nem tudod követni a szóbeli instrukciókat, akkor egyszerűen bízz a magasabb lényedben, amelyik meghallja az adott mélyebb instrukciókat, és hagyd, hogy a folyamat  kiteljesedjen.. Az entitások minden alkalommal  jelen vannak a helyiségben, és azért vannak ott, hogy segítsenek, ha szükséged van rá. 
Belülről bármikor segítséget kérhetsz, ha úgy adódik.
 Ha testi szükségleteidre, vonatkozó segítségre van szükséged, mint például szomjas vagy és vizet innál, vagy WC-re kell menned, csak emeld fel a karod és a teremfelügyelők egyike segíteni fog neked. Ha ki kell menned a helyiségből, kikísér.
 A meditáció végén a teremben levő áldott vízből igyál egy kis pohárral - ez is gyógyításod részét képezi.

Második az Entitás terem 
Ez a helyiség, ahol a megtestesült entitás megvizsgálja az embereket, és különböző eljárásokat javasol kezelésül.
Ez egy "L betű"formájú helyiség, melynek két része kissé eltérő logisztikai funkciót tölt be ugyan, de mindkettő része az  entitás teremnek. Két módon kaphatsz engedélyt arra, hogy ebben a helyiségben foglalj helyet.
Az egyik, ha az entitás, amikor a sorban hozzá kerülsz, azt mondja neked, hogy ülj ide.
Ha az entitás másképp nem rendelkezik, akkor ez az utasítás egy napra szól, ez jelenti azt az alkalmat, amikor ezt mondta neked és az azt közvetlenül következő alkalmat. Például, ha az entitás  csütörtök délután látott téged és azt mondta, hogy ülj be az ő meditációs termébe, akkor ülj le itt és maradj  végig, majd péntek délelőtt ismét ülj be az entitási meditációs  terembe. Péntek délután, pedig vagy ismét beállsz a sorba az entitáshoz, vagy a médium helyiségbe ülsz.
 Egy fontos különbségre kell figyelned: az L alakú helyiség rövidebb része azoknak van fenntartva, akik  a sorban álltak az entitáshoz.  Tehát ha az entitás elé kerülve azt monda neked, hogy ülj ide, akkor tedd azt,- délután pedig már a helyiség hosszabb részében foglalj helyet.
 Így a médiumoknak, akik ebben  a helyiségben koncentrálnak,  az  újonnan érkező és ide küldött embereket  nem kell minden alkalommal kimozdítaniuk a sorból.
 A másik módja, hogy az entitás meditációs termébe ülhess, ha az entitás "Filho(a) da Casa" A Ház Fia vagy Lánya -vá fogad.
 Sokan szeretnének az entitási teremben maradni más alkalmakkor is, de az entitás meghívása nélkül hiába ülsz ide, csak a helyet foglalod, és nem részesülsz a vágyott  előnyökben.
 Ha leülsz ebben a helyiségben, helyezkedj el kényelmesen, ne tedd keresztbe a karjaidat és lábadat. Nagyon fontos hogy mindvégig (amíg az entitás felé az utolsósorban álló ember  is el nem halad)  tartsd  csukva a szemed - ellenkező esetben meg fognak kérni, hogy hagyd el a helyiséget. Fontos továbbá,  hogy végig pozitív gondolatokra illetve  arra a gyógyításra koncentrálj, amit szeretnél megkapni.
 Ha testi szükségleteidre, vonatkozó segítségre van szükséged, mint például szomjas vagy és vizet innál, vagy WC-re kell menned, csak emeld fel a karod és a teremfelügyelők egyike segíteni fog neked. Ha ki kell menned a helyiségből, kikísér.
 A meditáció végén a teremben levő áldott vízből igyál egy kis pohárral - ez is gyógyításod részét képezi.

Harmadik az Operációs terem 

Az entitás terem helyiségének végében nyíló ajtón át jutsz ide.  Ez az a helyiség, ahol az entitások az operációs beavatkozásokat végzik,
 Ha ide beülsz - miután ezt a feladatot kaptad és az operációs sort végigálltad - akkor operációs beavatkozásban részesülsz.
 Néhány médiumnak az entitás külön szóbeli utasítására megengedett, hogy az operációs teremben dolgozzon.
 Ezt a helyiséget  spirituális  töltések / tisztítások végzésére is használják: az első vagy második sorban haladva, miután az entitás látott téged, ide fogsz beülni egy néhány perces spirituális töltésre / tisztításra. Ebben az esetben nem operációt kapsz. Amit itt tenned kell: leülsz és becsukod a szemed. Ez alatt a terembeli önkéntes segítő imáját fogod hallani. (Miatyánk, Üdvözlégy Mária portugál nyelven). Szólni fognak, ha kinyithatod a szemed és felállhatsz. Ebből a helyiségből már a szabadba jutsz ki ezután.

Lábadozó
 Ez a helyiség - ha arccal a színpad felé állsz, a  nagy csarnoktól jobbra található.
Azokat az embereket hozzák ide felerősödésre, akik látható operációt kaptak vagy azokat, akik legyengültek  a kapott energiától.
Kérünk, ne menj be ebbe a helyiségbe, és ne kopogj az ajtón.
Amennyiben itt  a helyed, itt fogsz magadtól felébredni anélkül, hogy tudnád, hogyan kerültél ide.
Ha egy barátodat vagy családtagodat látható beavatkozással operálták meg, itt fogod őket megtalálni.

           Várakozás a Nagycsarnokban
  
  Várakozás

Sebastiao a színpadon üdvözli minden alkalommal a látogatókat

Színpadon

Ima - lánc

Imalánc

Médiumok terme, Szent Ignác napi virágdísszel

Médiumok

Entitás terem, Szent Ignác napi virágdísszel végében Joao karosszéke

Entitások

Kristályágy - A sorokról -

A sorokról

Ha csoporttal érkeztél, akkor a csoportvezető elvégez minden olyan teendőt, ami megkönnyíti és elősegíti itt tartózkodásodat, de az alábbi dolgokkal - a Casa napirenddel -  jó ha te is tisztában vagy.

Fordító sor   
Kérésedet, kérdésedet csoportvezetőd lefordíttatja itt portugál nyelvre.
A Ház hivatalos fordítói közül egy vagy több személy segít ebben a sorban (kávézóval szemben) hogy kéréseiket portugál nyelvre fordítsa.
Gondolataidat, kéréseidet, amelyekkel az entitáshoz szeretnél fordulni, sűrítsd néhány kifejezésre, azt kérd, ami tényleg fontos számodra.
Az entitás előtt mindössze néhány másodpercet töltesz, ezért  fontos hogy tisztában legyél azzal,  mit is szeretnél kérdezni.  Kérdezhetsz egészségi -, érzelmi-, szellemi problémával vagy élethelyzettel kapcsolatosan.  
Olyan nagyon fontos, életbevágó dolgok megoldására kérj  segítséget, amelyeknek megoldása meghaladja  erődet. És azt se felejts el, hogy neked is komoly feladatod van ennek megoldásában.
Kérésedet, kérdésedet  egy darab papírra írják le portugál nyelven,  amelyet  visszakapsz és az entitás (Joao) mellett álló tolmácsnak kell majd átadnod, ha az entitás elé érsz. Ő majd felolvassa a kérdést az entitásnak, aki válaszolni fog, vagy utasítást ad.  Ezt  az utasítást a tolmács  lefordítja angolra neked / illetve a melletted álló csoportkísérődnek.  Jegyezd meg a választ és tégy úgy, ahogy az entitás mondta.

Meditációs sor
Amíg a fordítás zajlik, ebbe a másik sorba gyűlnek az emberek, az első meditációs terem ajtaja előtt (a nagy csarnokban). Ebbe a sorba azok állnak, akik a meditációs terembe vannak rendelve. (médium és entitás meditációs terem).
Az ajtókat a reggeli összejövetelre pontosan reggel 7.45-kor, délutánira  pedig 13.45-kor  zárják.
Ha késel, már nem mehetsz be,  ezért tervezd mindig úgy, hogy időben érkezz!

Operációs sor 
Ezt a sort a színpadról hívják, és csak azokra vonatkozik, akiket  ezt megelőzően az entitás erre az alkalomra  operációra rendelt.  Ez körülbelül a meditációs teremben megkezdett munkát (meditációt) követően 15 -20 perc.

Első látogatók sora  /first  line/

Ha ez az első alkalom, hogy a Szent Ignác Házban jársz, és még nem küldted el ide fényképedet, vagy nem szedted a Ház gyógynövény kapszuláit, akkor ebbe a sorba kell állnod.
Csoportvezetődtől a portugál nyelvre lefordított papír mellé - amely kérésed, kérdésed tartalmazza, fogsz kapni egy jegyet, ez a  first line jegy.
Csoportvezetőd szólni fog neked, ha a Te sorodat hívják. Addig a nagy csarnok padján nyugodtan ülhetsz.
Amikor a sorodat hívják, a csoportkísérőddel együtt állsz be a sorba.
Ha az entitáshoz érkezel, akkor vagy operációra küld, vagy gyógynövénykapszulát, vagy kristályágy kezelést javasol neked,  illetve mondhatja, hogy maradj a meditációs teremben-, vagy mindezen utasítások kombinációját is kaphatod tőle utasításként.
Előfordulhat, hogy az entitás más kéréssel fordul hozzád,
Minden ember  különböző, ezért nehéz megmondani előre, hogy az entitás mire fog kérni. Nagyon figyelj oda arra, amit itt mondanak neked,  mert e szerint fog alakulni a Casa - beli spirituális utazásod és gyógyulási folyamatod. 
Ha a választ  nem teljesen értetted, később megbeszélheted  csoportvezetőddel.

Második  látogatók sora  /Second  line/

Ha már voltál az entitás előtt legalább egyszer életedben (személyesen, vagy fénykép bemutatás által) és szeretnél újra kérdezni, kérni Tőle valamit, akkor ebbe a sorba állj.
Csoportvezetődtől a portugál nyelvre lefordított papír mellé - amely kérésed, kérdésed tartalmazza, fogsz kapni egy jegyet:  ez a second  line jegy. Csoportvezetőd szólni fog neked, ha a Te sorodat hívják. Addig a nagy csarnok padján nyugodtan ülhetsz.

Ha az entitás elé kerülsz, akkor bizonyosodj meg arról, hogy  megértetted mindazt, amit mondtak neked, csoportkísérőd, aki melletted fog állni,  ebben segíteni fog neked, illetve megbeszélheted vele utólag is ha nem értettél valamit.

Reggel 8 órás sor  /8 O'Clock Line/ és a délutáni 2 órás sor /2 O'Clock Line/

Előfordulhat, hogy az entitás azt kéri tőled, hogy "gyere vissza kettőkor",  vagy "gyere vissza holnap reggel".
Ez nem jelent operációt.
Ez annyit jelent csak, hogy az entitás, aki a médiumban megtestesül ez alkalommal, nem az, aki a te ügyedben segíteni tud, és ezért kérnek, hogy gyere vissza akkor, amikor a számodra megfelelő entitás lesz majd jelen, aki már segíteni tud majd neked. Vagy az is elképzelhető, hogy a visszatérésig kéréseddel, kérdéseddel kapcsolatos gondolataidat kell magadban rendezned.
Ha visszajössz a következő alkalomra, akkor állj be a két órás sorba a délutáni összejövetelen, vagy a nyolc órás sorba a reggeli összejövetelen.
A sor nevétől eltérően ezeket a sorokat általában nem nyolc órakor és nem délután kettőkor hívják, hanem  később, amikor már lementek az első és második sorok. . Csoportkísérőd szólni fog neked, hogy mikor hívják ezt a sort, addig nyugodtan várakozhatsz a padon ülve a nagy csarnokban. 
Ehhez a sorhoz nem kell semmilyen jegyet kapnod
Ugyanakkor, például ha most szerda reggel van, és az entitás arra kért, hogy gyere vissza holnap  reggel, akkor minden további utasítás nélkül visszajöhetsz délután és beülhetsz az első (médiumi) meditációs terembe a délutáni összejövetelre.

Felülvizsgálati sor  
Ez a sor az operációs beavatkozást követő felülvizsgálat sora.
Az operációt követő nyolcadik napon kell ebbe a sorba állnod. (ha az operációd kedden délután kettőkor volt, akkor a felülvizsgálatod a következő kedden délután két órakor lesz)  Csoportkísérődtől meg fogod kapni az ehhez a sorhoz tartozó jegyet.
Ha hívják a sort és az entitás elé érsz, sor kerül a felülvizsgálatra - az  entitás megmondja, hogy szükséges -e számodra más, kiegészítő kezelés.

Leves sor
A reggeli  összejövetelt követően a Ház a résztvevők részére egy tányér levest  ad.
Ez a gyógyító kezelés részét képezi. A nagycsarnok előtti sorba állj a levesért.
Ha éppen most volt operációs beavatkozásod, akkor  nyugodtan visszamehetsz a panzióba, csoportkísérőd el fogja hozni neked a levest.  Ebben az esetben tehát ne állj be te a sorba!

Búcsú sor
Minden összejövetel végén a meditációs teremben ülő látogatókat  - akik aznap elmennek és még nem látták aznap az entitást -,  várják ebben a sorban, hogy az entitás előtt elhaladva elbúcsúzzanak tőle.  Ezt a búcsú sort a meditációs teremben minden összejövetel végén angolul és portugálul is bemondják.
Amikor szólítják a búcsú sort, és szeretnél ebbe a sorba beállni, akkor  emeld fel a kezed, hogy a terem felügyelők  meg tudják számolni a búcsúzókat, hogy eszerint szervezzék a sort. A terem segítők a meditációs termek egyes részeit külön hívják ki, hogy elkerüljék a torlódást
Kérünk várj addig  türelemmel, amíg azt a területet hívják, ahol te tartózkodsz.
Ez a búcsú sor nem azért van, hogy új kérdésekkel vagy fotóval járulj az entitáshoz.

Ha fényképeid vannak, vagy újabb kérdéseid, akkor a második sorba (second line) kell állnod.

Sorok

Sorok

Kristályágy - OPERÁCIÓ -

Operáció 

Operációs beavatkozás
Mit is jelent ez?
Az entitás sprituális operációra "utalt be" téged, mert  úgy látja, hogy problémád orvoslásának  ez a leghatékonyabb módja.
Ez a beavatkozás irányulhat jelenlegi fizikai betegség megoldására,  lehet  olyan beavatkozás, amely az energiádra hat későbbi betegségek megelőzése érdekében vagy olyan  beavatkozás, amely valamilyen - az  életeddel vagy küldetéseddel kapcsolatos - spirituális problémát tisztáz.

A spirituális operációt kétféleképpen kaphatod meg:
Látható vagy láthatatlan műtét formájában.

Gyógyulásod nem függ attól, hogy melyik módját választod az operációnak.
A látható és láthatatlan operáció egyformán hatásos.
A többség a láthatatlan műtétet választja, a látható formát mindössze az esetek kb 5 %-ban igénylik a betegek.
Bármelyiket is választod,  az alábbi néhány dolgot kell  tudnod.

Operáció Műtét
Műtét Operáció


Hogy készülj fel rá
Bár nincsenek arra vonatkozóan különleges szabályok, hogy készülj fel egy ilyen beavatkozásra,  ügyelj arra, hogy ne egyél túl sokat, ne tegyél semmi fizikailag megerőltető dolgot,  és mértékkel élj társasági életet.
Ez talán egy jó alkalom arra, hogy befelé fordulj és magadban újra átgondold azokat a dolgokat, amelyekre segítséget kértél, lehetőség arra, hogy Istenhez imádkozz és az entitások segítségét kérd. 
Figyelj minden érzésre és képre, amelyek  a kéréseddel kapcsolatosan feltörnek benned.

Próbálj meg időben és nyugodt állapodban érkezni a Casaba,  hogy maximálisan tudj koncentrálni helyzetedre, ha eljön a beavatkozás ideje
Ne legyen rajtad karóra, vagy semmi feszes  a derekad körül. 
Pánt ne legyen a  mellkasodon. (szívtájékon)
A legjobb, ha nem hozol magaddal sok tárgyat (táskák, hátizsák, stb.).
Ne felejtsd elhozni a szobakulcsodat és esetleg némi pénzt hogy az operáció utáni gyógynövény kapszulákat ki tudd váltani (60 reál - 6 doboz) és a panzióba visszaútra a taxit ki tudd fizetni (7 reál)

Operációs beavatkozás sora
A nagy csarnokban kell várnod, csendben ülve.  Próbáld meg úgy a belső mind a külső csendet megőrizni addig, amíg az operációs sort hívják. Csoportkísérőd szólni fog neked, ha be kell állnod a sorba.

Operációs beavatkozás
Mindazokat, akiket a megadott időpontban operációra rendelték - általában 30-40 ember -,  egyszerre hívják majd be és együtt mennek az operációs terembe. Ülj le itt, és helyezd magad kényelembe.
A terembe belépve gyógynövény kapszula receptet fogsz kapni. 
Miután mindenki helyet foglalt a teremben megkérdezik, hogy ki az aki látható operációt szeretne kérni. Azokat külön kivezetik, a többiek ülve maradnak, ők láthatatlan operációt fognak kapni.
Az operációs beavatkozás  alatt  végig tartsd csukva a szemed, és ülj csendesen, lábad ne keresztezd.  Koncentrálj arra a gyógyításra, amit szeretnél megkapni.
Tedd a jobb kezed arra a testrészedre,  amelyre a kezelést kéred. Ha  több mindenre kérsz kezelést, akkor a szívedre tedd a kezed.
Ezeket az instrukciókat ismételni fogják portugál és angol nyelven is a beavatkozás megkezdése előtt.
Ezt követően terem segítői portugál nyelven imákat fognak mondani,  te próbálj meg befelé fordulni, és saját problémádra koncentrálni, és add át magad a történéseknek.

Egyszer csak Joao médium belép a terembe és kijelenti: Jézus Krisztus nevében megkaptátok az operációt.
 Az operáció végeztével szólni fognak, hogy mikor kell elhagyni a termet, ezután nyithatod ki  a szemed.
A helyiségből, amikor kijössz, csoportkísérőd az ajtóban vár és segít a további teendők intézésében.
A beavatkozás  20 - 30 perces ideje alatt a legkülönbözőbb  érzéseket tapasztalják az emberek.
Van aki úgy érzi, hogy megérintették, mások nyilallást, vagy melegséget, zsibbadást éreznek. A spirituális energia következtében érezheted magad eufórikusan, van akikben érzelmek törnek fel és van akik semmit nem éreznek.
Mindez normális és a különbségek  az operáció kimenetelét illetően nem meghatározóak.  Bármit is érzel, ne felejtsd,  hogy a testedben  nagy változások történtek és bármit is érzel, nagyon figyelmesen kövesd a további szabályokat és kezeld úgy magad, mintha ténylegesen most jöttél volna ki egy kórház  műtőjéből.
 Érdekesség, hogy a láthatatlan műtét során, annak ellenére, hogy fizikálisan nem történik külső beavatkozás: az energián kívül semmiféle segédeszközt nem használnak, az operációt követő röntgenképeken néha  heg nyomok láthatóak a kezelt testrészen.

Látható operáció
Külön kell jelezned, ha látható operációt szeretnél. Látható operációban csak azok részesülhetnek, akik 18 - 53 év közöttiek, nem cukorbetegek, nem epilepsziások. Vérnyomásuk nem túl alacsony és nem túl magas továbbá nem állnak kemoterápiás - vagy sugárkezelés alatt és szívük nem gyenge.  Elképzelhető, hogy szeretnél látható operációt és jelentkezel is, de az entitás nem fogja neked engedélyezni.
Ha látható operációt kapsz, kérhetik tőled, hogy az operációt követően néhány napot, vagy akár egy hetet is maradj még Abadianiában.
A látható beavatkozás történhet a színpadon a közönség előtt, vagy az entitási meditációs teremben.
 A látható operációk során  a test egy pontján Joao egy normál kis késsel vágást ejt (a vágás lehet néhány cm ,) vagy a szemgolyón néhány másodperces kapargatást végez egy kis fanyelű késsel, vagy az orrlyukon keresztül egy hosszú ollót nyom fel.

Ezek a beavatkozási helyek nem feltétlenül egyeznek meg a beteg testrésszel.
(egy méhen belüli problémának orvoslása például történhet a mellen ejtett vágással) 
Ezen beavatkozás során úgy tűnhet, hogy Joao minden orvosi elővigyázatosságot figyelmen kívül hagy.
Az elmúlt 30 év alatt azonban a Szent Ignác házban végzett látható műtétek során egyetlen fertőzés nem történt, annak ellenére, hogy soha nem használnak fertőtlenítést.
A betegek arcán fájdalom a beavatkozás során nem látható, az operáció néhány perce alatt végig nyugodtak, annak ellenére, hogy nem kapnak sem nyugtatót, sem érzéstelenítőt. Altatás sincs.  A látható operációt követően továbbá antibiotikum szedése sem szükséges. A vágott seben a  vérveszteség  minimális.
A látható operációt követően a gyengélkedőbe kísérnek, ahol állapotodtól függően rövid időre egy ágyra fektetnek, ahol pihenhetsz.

Operációt követően (akár látható, akár láthatatlan)

Operációs lapot kell kitöltened az alábbi adatokkal:
-        név,
-      születési dátum
-        operáció napja,  (időpont +  AM - délelőtt, PM - délután)
-        operációt követő 7. este tartózkodási címe (panzió vagy az otthoni cím) - a spirituális varratszedéshez.

Az operációs lapot a kívánság kosárba kell tenned (csoportkísérőd meg fogja mutatni, hol találod a kosarat.

Operáció utáni  szabályok
Pihenés, pihenés, pihenés és még több pihenés.
Taxival térj vissza  a szálláshelyedre és legalább 24 órán át pihenj a szobádban.
Még többet, ha úgy érzed, hogy szükséged van rá. Bújj ágyba és aludj.
Ha nem tudsz aludni, akkor is tartsd csukva a szemed. Az entitások jobban tudnak "rajtad dolgozni" ha csukva van a szemed.  Energiád tartsd magadban: ez alatt az idő alatt belső csendre koncentrálva kerüld a társalgást másokkal.
Csoportkísérőd a szobába fogja neked hozni az étkezéseket.
Az operációt  következő 24 órában ne menj vissza a Casa nagy csarnokába vagy a meditációs termekbe, maradj végig a szobádban.
Energiameződ a beavatkozás után nagyon nyitott és így a meditációs  termekben és a nagycsarnokban zajló folyamatok által nem kívánatos hatások érhetik.  
Az operációt követő 8 napon át ne végezz tornagyakorlatokat, ne tegyél hosszú sétákat, és kerüld az erős napsütést, valamint kerüld nehéz tárgyak emelését.
Ha a beavatkozást követő egy héten belül utazol, ne te emelgesd csomagjaidat, hanem kérd meg a taxist, hogy tegye be ő az  autóba azokat, és a repülőtéren tegye a csomagokat a tolókocsiba. A becsekkoláskor pedig a repülőtéri személyzet tegye csomagjaidat a szállítószalagra.

Szexuális élet

Miután operációs beavatkozást kaptál, az első operációt követően negyven napon át, ha már volt korábban Casa-beli operációs beavatkozásban részed, akkor nyolc napon át,  tartózkodnod kell a szexuális élettől.
(ha egymás után két  operációd volt az abadianiai tartózkodásod alatt, akkor a negyven nap az első beavatkozás napjától számit, amihez nem kell további napokat hozzáadni.)
A szexuális élettől való tartózkodás mindenféle szexuális stimuláció kerülését is jelenti.
A megemelkedett szexuális energia nagyon erős energia és károsíthatja azokat az érzékeny folyamatokat, amelyek  az operáció utáni időszakban (40 napig) benned zajlanak.
Ezt nagyon komolyan kell venni,  kérd társad segítségét abban, hogy ezt a szabályt be tudd tartani.
Többekkel előfordult már, hogy vissza kellett sietniük Abadianiába, mivel állapotuk rosszabbodott, miután ezt a szabályt nem tartották be.
Ha szemműtéted volt, akár látható, akár láthatatlan, a normál  operációs szabályokon kívül kíméld a szemed,  nyolc napon át.- tartózkodj olvasástól, írástól, tévézéstől és számítógép kezeléstől.
A 8 napot meghaladóan is  - az operációt követő 40 nap alatt - elővigyázatosság ajánlott.
Ha lehetséges, a Casa beli operációt követően várj 40 napot mielőtt otthoni kezelő orvosodhoz mész kontrollra, vagy röntgenre.

Helyettesítő operáció
Ha a beavatkozás alatt valaki mást képviselsz, kövesd a normál  tennivalókat, azzal a kivétellel, hogy kezedet a  képviselt személy fényképére teszed.
Utána kövesd az operáció utáni  tennivalókat.
Pihenj az összejövetel hátralevő idejében és  a Casaba  csak a következő összejövetelre menj vissza.

Energia kezelések
Itt tartózkodásod alatt és spirituális operációt követő 40 napon át más gyógyító módszereket ne vegyél igénybe.
Ezek reiki, masszázs, akupunktúra,  csontkovács (kiropraktőr),  kézrátét, olajesszenciák, vagy az energiaadás egyéb  módjai.

Bár önmagában az energiakezelésnek vagy gyógymódnak ezek a  formái is hasznosak lehetnek, ne felejtsd el, hogy Abadianiaban az entitások gondoskodnak rólad, és más energiák ellentétbe kerülhetnek a kezeléseddel.
Az entitások tehát azt  kérik, hogy ilyen kezelést ne adj senkinek, és ne fogadj senkitől. Ha itthon energia átadással foglalkozol az abadianiai tartózkodás végén az entitástól kell majd megkérdezned, hogy hazaérkezés után mennyi idővel folytathatod munkád.
Megjegyzés: azok a kezelési módok, melyeket gyakorlott szakemberek végeznek, és amelyek tolószékes betegek vérkeringését és alapvető testfunkcióik fenntartását szolgálják, a gyógyászati kezelés részeként elismertek és engedélyezettek.

Spirituális varratszedés
Az operációt követő 7.  éjszakán  (ha szerdán volt az operáció, akkor kedden este, ha pénteken volt, akkor csütörtök este) fehérbe öltözve menj aludni, nem később, mint 22. 00 órakor, és ne kelj fel reggel öt óra előtt.
Mielőtt ágyba bújsz, tegyél egy pohár áldott vizet az ágyad mellé, és imába foglalva kérd  Loyolai Szent Ignác segítségét hogy távolítsa el a  spirituális varratokat  és teljesítse be az operációt.
Reggel, amikor felébredsz, mondj egy hála  imát és idd meg a vizet.
Tedd ezt akár Abadianiaban vagy, akár otthon.

Felülvizsgálat
Ha  Abadianiaban vagy, akkor az operációt következő 8. napon állj be a felülvizsgálati sorba.  (szerdán volt operáció után következő szerdán)
Ha már nem leszel itt a 8. napon, akkor legközelebbi (maximum két éven belüli) Abadianiai  látogatásod alkalmával legelőször a  felülvizsgálat sorba állj majd be.

Kristályágy - Entitásokról -

Entitásokról

Alapfogalmak
 Spiritizmus, Médiumság, Médium és a Ház entitásai közötti összefüggés részletes magyarázata nem célja ennek az ismertetőnek.
Az érdeklődők bőséges irodalmat találnak ebben a témakörben, beleértve Alan Kardec klasszikus írásait: Szellemek könyve, Médiumok könyve.
A spiritizmus fő tana az, hogy szellemek léteznek az előtt és az után, hogy testet öltenek abban a formában, amelyben, a jelenben tapasztaljuk őket.
A spiritiszta tanok azt is állítják, hogy kommunikálhatunk ezekkel a szellemekkel.
 Azok az embereket, akik kifejlesztették a szellemekkel való kommunikáció képességét,  médiumoknak nevezzük. Sok különböző módja létezik ennek a kommunikációnak és sok különböző típusa a médiumoknak. 
 Mindezen túl maguk a médiumok is különböző szinten állnak -  képességeik fejlettségét illetően.
 Braziliában nagy hagyománnyal és elszántsággal gyakorolják a spiritizmust, több helyszínen, több spiritiszta központban
 A Szent Ignác Ház úgy méretét, mint működését és elismertségét tekintve egyaránt egyedülálló. Készülj fel tehát arra, hogy egy különleges lehetőséget kapsz itt. Reméljük, hogy a legtöbbet fogod tudni kihozni ebből.
 
Entitások és a Médium
Az a szó hogy "entitás" olyan jótékony és fejlett szellemeket jelent, akik itt a Házban dolgoznak és segítik a Médium munkáját.
Bár mindannyian, így vagy úgy egyfajta médiumok vagyunk - mi Médiumnak Joao de Deust  nevezzük.
Ezzel szemben az "entitás" Joao testében nyilvánul meg a  Házbeli összejövetelek során 
Joao de Deus napjainkban az egyik legerősebb, teljes transzban működő médium nemcsak Braziliában, hanem valószínűleg az egész világon.
Több különböző szellemet tud megtestesíteni.
Ezek közül néhány:  Loyolai Szent Ignác, Salamon király, Fracisco Xavier, Dr Augusto de Almeida, Jose Valdivino és Oswaldo Cruz. 
Ez  az egyedülálló képessége azt a ritka lehetőséget adja nekünk, hogy ezekkel az entitásokkal kommunikálhassunk:  egészségügyi vagy életvitelbeli problémáinkra tanácsot és segítséget kérjünk tőlük. 
Ez egy nagyon ritka lehetőség és éljünk vele.

Kapcsolat az entitásokkal / szellemi vezetőkkel 
A szellemi vezetők nem úgy látnak minket, ahogyan mi látjuk magunkat. Mozgó energiaminták, színek és harmóniák vagyunk a számukra.  Egyszerre láthatják múltunkat, jelenünket és jövőnket. 
Egy magasabb szintű szellemi vezető csak akkor kommunikál velünk, ha mi vágyunk erre a kapcsolatra,  csak azt tudják tanítani, aki maga is  vágyik  spirituális fejlődésre, tisztább belső látásra és nyitottabb tudatosságra.
A szellemi vezető mindig abban segít, amire kérjük, és ameddig ezzel nem okoz kárt másoknak, vagy nem akadályozza szellemi növekedésünket.
A szellemi vezetők szinte bármit megtesznek, amire csak a szeretet és a fény nevében kérjük őket.  Kérhetjük őket, hogy erőt és gyógyító energiát küldjenek.
A szellemi vezetők segítenek - nekünk annyi a dolgunk, hogy megnyissuk magunkat és befogadjuk ezeknek a lényeknek a szeretetét és szellemi energiáját.
A szellemi kapcsolatra mindig úgy tekintsünk, mint ami kiegészíti és gazdagítja az életünket, de nem helyettesíti, vagy irányítja azt. Szellemi vezetőnk  nem tanulja meg helyettünk karmikus leckénket. Ezt nekünk, magunknak kell megtenni. Ne várjuk, hogy a szellemi vezetők megoldják összes problémáinkat.  A szükséges lépéseket a változás érdekében nekünk  magunknak kell megtenni. 
Kapcsolat teremtés módja: Imával kérjük a szellemi vezetők segítségét.
Meg kell tisztítani, és el kell lazítani elménket annak érdekében, hogy tudatosságunkat összpontosítani tudjuk, meg kell nyitni lelkünket, hogy befogadjuk a szeretetet - a világegyetem legfontosabb erejét és befogadókká váljunk a kapcsolat irányában. 
Rajtunk múlik, hogy tudatos munkával megnyitjuk-e szívünket előttük és megnöveljük lelkünk rezgésszámát.  Minél magasabb rezgésszámon működünk annál jobban tudunk kommunikálni a szellemi vezetőkkel, és annál egészségesebben működik testünk.
A szellemi vezető oly módon adja át az információt, hogy azt megérthessük a mi nézőpontunkból és szellemibb módon tekinthessünk életünkre, de kérdéseink legyenek egyszerűek, hogy amikor megkapjuk a választ, az könnyen értelmezhető legyen.
Szellemi és lelki tisztaságunk, ha magasabb szintre ér, akkor egyre tisztább üzeneteket kapunk.
A magas szintű szellemi vezetők sokat mondanak néhány szóval. Szeretetre, megbocsátásra, toleranciára tanítanak. Támogatnak és bátorítanak a szellemi fejlődésben és abban, hogy belső erőnket, mélyebb bölcsességünket használjuk.
Soha nem mondják, hogy ezt vagy azt tegyük, illetve, hogy ezt vagy azt kell tennünk. A  kapott információ nem a végső igazságot képviseli, hanem egy lépés a megértés felé, hogy végül mi magunk fedezzük fel ezt az igazságot.
Elfogadhatjuk, vagy elvethetjük tanácsaikat, a szellemi vezetők soha semmit nem erőltetnek ránk,  nem bírálják felül szabad akaratunkat. A szabad akarat tisztelete a szellemvilág egyik legfontosabb törvénye. 
Tudatosságunk és szabad akaratunk szerint választhatjuk meg utunkat.
Ha úgy döntünk, hogy nem fogadjuk meg tanácsukat, s valami olyasmit teszünk, amely lassítja szellemi növekedésünket, a szellemi vezetők nem tartanak vissza.
A szellemi vezető gyakorta kommunikál velünk a nélkül is, hogy nekünk tudomásunk volna erről. Ilyen lehet egy álom, egy gondolat, egy  szokatlan megérzés, egy véletlennek tűnő esemény - amely megoldja egy problémánkat.
Bizonyos "egybeesések" vagy "véletlenek" történhetnek minden nyilvánvaló ok nélkül, amelyek választ adhatnak kérdésünkre - csak  éppen sietős életünkben sokszor elmegyünk e jelek mellett.
A szellemkapcsolat további jele lehet pl. hűvösség, melegség vagy bizsergés a test valamely részén - amivel figyelmünket próbálják felkelteni. 
A szellemi vezetők gyakran választják az információ átadásának módjául a telepátiát, vagy  embereket, eseményeket irányítanak életünkbe, hogy oltalmazzanak és elősegítsék szellemi növekedésünket.

Érdemes figyelni a velünk történő eseményeket - egy megjegyzést, amelyet másként értékelünk most, szavakat, vagy mondatokat az éppen kezünkbe kerülő újságban, amelyek felkeltik figyelmünket.. lehet egy bizonyos könyv vagy film - bármi, ami egy szellemi vezető üzenetét hordozhatja.
Kérdéseinkre a válaszok azonban sokszor tudatunkon belül vannak, mégis túl gyakran fordulunk kifelé ezekért a válaszokért.
Meg kell tanulnunk bízni az üzeneteken túl belső útmutatásunkban, a belső hangunkban, amely megszokott gondolatainknál magasabb forrásból származik.  
Szellemi növekedésünk  útjában álló legnagyobb akadály a félelem.
A félelem az egyetlen akadály, amelyet le kell győznünk, mert ez vezet a negativitás egyéb formáihoz. Minél inkább levetjük félelmeinket és elfogadjuk magunkat szellemi lényként, annál könnyebben nyitjuk ki magunkat a szellemi vezetőktől kapható bölcsesség és szeretet előtt.
Ha negatívak vagyunk, akkor negativitást vonzunk és tapasztalunk. Ha szeretők vagyunk, szeretetet vonzunk és tapasztalunk. Minél többet adunk, annál többet kapunk. Minél többet segítünk másoknak, annál többet segítünk önmagunknak is.
Ha törődünk másokkal, fényesebb lesz auratestünk, ami automatikusan magunkhoz vonzza a magasabb szintű szellemi vezetőinket.
Amit mások felé sugárzunk a világegyetembe, azt kapjuk mi is vissza. Az energia, amelyet küldünk (szeretet, gyűlölet, együttérzés.)  visszahat életünkre.  Szeretet, megbocsátás és együttérzés nemcsak a szellemi növekedés, hanem a gyógyulás sarokkövei is. 

Felelősséggel tartozunk életünkért és soha nem hibáztathatjuk a körülményeket, vagy bármely külső hatalmat.

Entitás

Ez az érdekes fénykép egy abadianiai ház kertjében készült
Fénylény - entitás?

Angyalka?

Angyal

Érdekes fényjelenség a színpadon. Entitás?


Fényjelenség

Joao látható műtétre készülődik a színpadon.
Vállánál a fényjelenség - entitás?

Entitás
Dr Augusto de Almeida

Dr. Oswaldo Cruz

Dr Oswaldo Cruz 1872 - 1917
Dr. José Valdivino
Francis Xavier.

Kristályágy - A gyógyításról -

Gyógyításról

 

A gyógyításról
 
"Nem én gyógyítok, Isten gyógyít. Én csak az eszköz vagyok hozzá" szokta mondani Joao.
A gyógyítás nem Joao médium által, hanem a vele kapcsolatban álló szellemi lények által történik. Több mint 30 entitás dolgozik azon, hogy segítse gyógyulásod.
Joao  alkalmanként egy-egy entitást fogad magába.
A többi - nem megtestesült - entitás másképp segíthet neked a gyógyulásod folyamatában: akár a meditációs teremben ülsz, akár bármelyik más helyen a Casaban: a nagy csarnokban vagy a kertben,  a vízesésnél, a kristályágyas kezelés során, a panzió szobádban, vagy akár már a Casaba érkezésed előtt útközben is részesülhetsz az entitások gyógyító energiájában. A gyógyítási folyamat pedig tovább folytatódik elutazás után is.
A gyógyulásod történhet fizikai, érzelmi, mentális vagy szellemi szinten, vagy mindez akár együttesen. 
A gyógyulás személyes folyamat, ami általában bizonyos időt vesz igénybe. Vannak néhányan, akik szinte rögtön megtapasztalják a gyógyulást, másoknak hónapokra, vagy még hosszabb időre van szükségük és néhányak részére szükséges, hogy  a gyógyulásuk érdekében visszatérjenek.
A gyógyulás nemcsak attól függ, hogy milyen előrehaladott a betegség, hanem  függ az ember pszichés állapotától, spirituális tudatától és néha a karmától.
Gyógyulásodat segítheted  pozitív hozzáállással, pozitív gondolatokkal.
Az entitások azokon tudnak segíteni leginkább, akik a fényt és spirituális békét keresik. Mindenki szabad akarattal rendelkezik. Isten annyit tud tenni értünk, amennyit mi magunkért képesek vagyunk megtenni. Az esélyt a gyógyulásra itt mindenki megkapja, de ahhoz  hogy ezzel a lehetőséggel élni tudjunk, és gyógyulni tudjunk szükséges az is, hogy változtassunk korábbi önpusztító életformánkon, felfogásunkon, negatív érzéseinken, ami a betegséghez vezetett.
Az abadianiai tartózkodás után  hazatérők  gyógyulásuktól függetlenül is, megtapasztalva itt a szeretet érzését szinte más emberré válnak, megváltozik szemléletük, jobban odafigyelnek embertársaikra, békésebbek, segítőkészebbek lesznek.

 

 

 Elvárások

Ha a Casaba érkezve azt várod, hogy  Isten leszáll hozzád, válladra teszi a kezét és azt mondja:  "Gyermekem, most meggyógyultál és mehetsz haza" akkor valószínűleg csalódni fogsz.
Ha ez lenne a sorsod, akkor  Istennek nem lenne szüksége arra, hogy  Abadianiába gyere ahhoz, hogy veled  ilyen csodát vigyen véghez, ezt  otthonodban is megtehetné veled
Ha most itt vagy, akkor ez azért van, mert valószínűleg most nem ez a lehetőség vár rád.
Több mint valószínű, lesz azonban itt számodra valami, ami által megtanulhatod Isten szeretetének és gyógyító erejének befogadását.
Emlékezz tehát arra, hogy  TANULNI vagy itt és készülj fel arra, hogy  saját részedet is megtedd ennek érdekében, bármi legyen is az.
Azok, akik  készek arra, hogy megváltoztassák eddigi gondolkodásukat, akik készek arra, hogy el tudják engedni minden ellenállásukat a változás érdekében, akik meg tudnak bocsátani úgy maguknak mind azoknak akik valaha is bántották őket, azok fogják a legtöbbet profitálni az itt tartózkodásuk során.
Bár olyan emberek is vannak itt, akik Joao Médiummal együtt idejüket és energiájukat annak szentelik, hogy  gyógyulásod folyamatában segítséget nyújtsanak neked, ne felejtsd hogy a gyógyulás útja, amit itt megkezdesz, elsősorban a saját feladatod.
Ha láthatnák a spirituális dolgok nagy összefüggéseit, nagyon meglepődnénk azon, milyen keveset kell tennünk nekünk magunknak, de az egész dolog nem működik addig, amíg hozzá nem tesszük mi is  a saját  részünket.
Jó hogy itt vagy és valami a lelkedben arra  ösztönzött, hogy ide gyere.
Ez valószínűleg azt jelenti, hogy lehetőséget kaptál arra, hogy fejlődj, javíts egészségi állapotodon és talán azt is hogy  másokat is segít gyógyulásukban.
Itt nem kifejezetten vallási, hanem inkább spirituális élmény vár rád, ahol minden vallás képviselőjét és természetesen az ateistákat is szeretettel várják.

Kristályágy - A távgyógyítás -

Távgyógyítás

Barátok és szerettek fényképei

A Szent Ignác Házba látogatóknak lehetőségük van arra is, hogy Joaonak itthon maradt beteg családtagok, ismerősök fényképét mutassák be és részükre gyógyítást kérjenek. Ha gyógyítást kérsz valaki számára, először kérd ki az érintett személy engedélyét. 

Az entitások tehát olyan távol lévő embereknek is képesek segíteni, akik személyesen nem tudnak ide jönni. Ezt a fajta segítséget, ha szeretnéd igénybe venni, akkor hozd el az illető fényképét és mutasd be az entitásnak.  A fénykép nem kell, hogy nagy legyen, minél újabb, annál jobb. Ha több mint egy személy van a fényképen és te csak az egyik személyt, kérdezed, akkor a fényképen a feje fölé tegyél egy nyilat, de sokkal jobb, ha az illető egyedül van a képen és jó, ha egész alakos a kép.

A fénykép hátuljára írd fel az illető nevét, születési dátumát, lakóhelyét és azt a betegséget, amire segítséget kérsz (magyarul is írhatod). Ha a fényképen ábrázolt személy nem akar gyógynövény kapszulákat szedni, illetve nem vállalja a kapszula szedésével járó diétát, akkor jobb, ha a képét az ima háromszögbe teszed, amelyet az entitások megáldanak.

Ha nem áll rendelkezésre fénykép, akkor bemutathatsz az illető személy egy ruhadarabját, amit nemrég viselt, és ami nincs kimosva.
Ha ez sem áll rendelkezésre, akkor megadhatod a személy nevét, címét, korát vagy születési dátumát.

A fényképek bemutatása előtt tanácsos addig várnod, amíg a te saját kezelésed megkezdődik. Ha már a te kezelésed folyamatban van, akkor állj a második látogatók sorába / second line és akkor mutasd be a fényképet / fényképeket.

Az entitás energetikailag a fénykép bemutatásakor összekapcsolódik a fényképen ábrázolt személlyel. Mindegyik fényképet megvizsgálja és gyógynövény kapszulákat ír fel részükre, általában fejenként 5 doboznyit.

Figyelj arra, hogy ha több mint egy személy fényképét vitted, ne keverd össze a recepteket. Ezután megvásárolhatod a gyógynövény kapszulákat (ezek a helyszínen beszerezhetők, egy doboz ára 10 reál (kb. 1000-1200 Ft), amelyeket ha hazaérkeztél mielőbb add át az illetőknek.

Annyi fényképet hozhatsz, amennyit gondolsz, de ne felejtsd, hogy ha például 18 fényképet hozol, akkor 18 gyógynövény kapszula felírást kapsz, ami azt jelenti, hogy 90 doboz kapszulával a csomagodban utazol majd haza

Az entitás X jelet tesz annak a személynek a fényképére, akinek szükséges a személyes eljövetele a Casaba, akinek további kezelését a helyszínen tartja szükségesnek.

Fontos: Állat-kedvencekről ne hozz fényképeket a Casaba, mert nem foglalkoznak velük itt!


Kristályágy - Kristályágy -

Kristályágy


A terápia a Szent Ignác Ház / Casa segítő, gyógyító szellemeivel való kapcsolat eszközeként működik.

Harmonizálja a csakrákat, kiegyensúlyozza testi-lelki-szellemi energiamezőinket, segít a belső béke megteremtésében, és támogatja a spirituális fejlődést, segíti a mély ellazulást.

A kristályágy terápiát  Joao de Deus elképzelése  és az entitások útmutatása alapján fejlesztették ki Abadianiában, a csakrák tisztítása és harmonizálása céljából.
Ez a terápia egy olyan gyógymód, amely  a hegyikristály gyógyító energiáját ötvözi a fényterápiával, és a relaxációs zenével.
Hét speciálisan csiszolt, különleges tisztaságú hegyikristály van egy állvány karjaira egy sorban felerősítve, amelyek a test fölött kb. 30 cm távolságban a csakraközpontokra irányulnak. Mindegyik kristályból - az adott csakrának megfelelő-  színes fény pulzál.
Mivel a csakráinkon keresztülvesszük fel az energiát, így nagyon fontos, hogy azok jól működjenek. Sajnos gyakran előfordul, hogy valamelyik csakránk alul vagy túl működik, ilyenkor szervezetünkben elváltozások, betegségek lépnek fel, mivel az adott csakrához tartozó szervek nem kapnak megfelelő energiát.
A csakra harmonizálásával csakránkat meg lehet tisztítani a blokkoktól, és be lehet állítani a legmegfelelőbb méretre és működésre, így helyreáll bennük az energia felvétel és leadás egyensúlya, és visszafordíthatóak a szervezetünkben a kezdeti elváltozások, továbbá a csakrák kiegyensúlyozott működésével  megvalósul a test, szellem és a lélek harmóniája. 
Továbbá, ha a csakráink helyes működésére már idejében odafigyelünk, szervezetünket ellenállóbbá tehetjük a betegségekkel szemben és lelassíthatjuk szervezetünkben az öregedési folyamatot.
A Szent Ignác házban 5 helyiség  - öt kristályággyal - áll rendelkezésre.
A kristályágy  egy újabb lehetőséget nyújt neked arra, hogy az entitásokkal (szellemi vezetők) dolgozz és módot adj nekik arra, hogy gyógyítsanak téged.
Kristályágyat igénybe veheted saját döntésed alapján vagy az entitás ajánlására.
A kezelés 20 percig tart, díja  20 reál.

Javasolt kezelések száma:
betegségtől függően. Kezdetben alkalmanként 20 perc, ami néhány alkalom után 40 - illetve 60 percre növelhető.
Időpontot a könyvesboltban kérhetsz. Itt a fizetés után kapsz egy jegyet, amire rá van írva, hogy az ötből melyik helyiségbe kell majd menned (ezek számozva vannak) és az időpont is szerepel rajta.
Ha a megadott időpontban érkezel, akkor hanyatt, egy ágyra kell majd feküdnöd.  Ajánlatos előtte az ékszereket, szemüveget, órát és egyéb fém vagy szűk tárgyat - mint például öv - eltávolítani magadról.
Ezután becsukhatod a szemed és pihenj, míg kellemes zenét hallasz és élvezd a kristályok energiájában való "fürdőzést".

A kristály-terápia működési elve:
A természet legmagasabb geometrikusan rendezett molekulái a kristályok, melyek rezgést bocsátanak ki. Mivel az emberi test - így a szervek is - sajátos rezgésszámú energiával működnek, így a hasonló rezonanciájú kövek gyógyító, harmonizáló hatással vannak rá.
A hegyikristályokon áthaladó fény rezonál a kristályok szerkezetével. Ez a rezgés a sejtek vízszerkezetét segít rendezetté tenni. Az egészséges sejtek vízszerkezete rendezett, míg a beteg és rákos sejtek vízmolekuláinak geometrikus szerkezete rendezetlen.


Harmonizálja a csakrákat, kiegyensúlyozza testi - lelki - szellemi energiamezőinket, segít a belső béke megteremtésében, és támogatja a spirituális fejlődést, segíti a mély ellazulást.
Fontos: a kristályágy kezelés előtt és utána is megfelelő mennyiségű víz fogyasztása.

A kristály-terápia semmilyen gyógykezelést nem helyettesít.

Kristályágy - A csakrákról -

A csakrákról

CSAKRA

Ókori India szankszrit nyelvéből ered a szó, melynek jelentése: kerék.
A csakrák egyfajta energiakerekek - forgók, melyek biztosítják a szervezet energiaáramlását. Ezeken keresztül vesszük fel az energiát a mindennapi életünkhöz, illetve ezekből a pontokból jut tovább a felvett energia testünk különböző pontjaihoz, szerveihez.
Ezért nagyon fontos, hogy a csakrák jól működjenek - az adott csakrához tartozó szervek megfelelő energiát kapjanak. A csakrák elhelyezkedésüknek megfelelően áthatják a testet: befolyásolják nemcsak a szervek müködését, de az érzelmeket és a gondolatokat is. Csak akkor egészséges az ember és érzi jól magát, ha minden csakrája kiegyensúlyozottan és optimálisan működik. A környezeti befolyások, a helytelen táplálkozás, a stressz vagy a negatív gondolatok megzavarják a csakrák működését. Ez a zavar megmutatkozhat energiahiányban, de akár valamely csakra fokozott működésében is, amely aztán lelki problémákhoz, közérzeti zavarokhoz, szervek működési zavaraihoz, sőt a legrosszabb esetben akár krónikus betegségekhez is vezethet.
Ha a csakra normálisan működik (vagyis az óramutató járásával megegyező irányba forog), akkor a csakra nyitott, így fel tudja venni a környezetből az energiát. A csakrák által felvett energia a gerincoszlop mentén lentről felfelé áramlik - a meridiánoknak nevezett energiacsatornákon. A meridiánokat tehát a csakrák látják el energiával.
A csakrák energiája kifelé is sugárzik, ez alkotja az aurát. Ahogy öregszünk, csakráink egyre kisebbek lesznek. A test elülső oldala általában finom anyagi energiát vesz fel, míg hátulsó oldala energiát ad le. A korona és a gyökér csakra kivételével, minden fő csakrának van egy aktív és egy passzív része. Az aktív rész elől, a passzív rész hátul helyezkedik el.

Minden csakra a test bizonyos területének jóllétéért felelős: a csakrák mindegyikéhez rendelhetők meghatározott feladat-és hatáskörök, valamint ezen felül bizonyos színek, hangok és elemek.

7 fő csakra (alulról felfelé)

Gyökércsakra
Színe: tűzpiros.
A végbélnyílás és a nemi szerv között helyezkedik el, a farok csonttal áll összeköttetésben és lefelé nyílik.
A csakrához tartozó szervek:
Minden, ami szilárd és tömör, a gerincoszlop, a csontok, a fogak és a köröm, valamint a végbélnyílás, a vastagbél, a prosztata, a vér és a sejtfelépítés. Szervi elváltozások, amelyek helytelen működésekor lépnek fel: aranyér, vastag - és végbél betegségek, sipoly, isiász (ülőideg-gyulladás), súlyproblémák, vese, hólyag, epekő, magas- és alacsony vérnyomás, fogínygyulladás, hasmenés, székrekedés, izomgörcs, hideg végtagok, hólyag, és gerincproblémák, reuma, izületi betegségek, vizelési problémák jelentkezhetnek.
A biztonság, a túlélés, a pénz, az otthon, a munkánkkal teremtheto létbiztonság kérdései, vitalitás, fizikai erőnlét kapcsolhatók ehhez a csakrához.
Nem kiegyensúlyozott működése esetén lelki síkon félelmek, depresszió, alvászavarok, agresszivitás, kapzsiság, mohóság, bizonytalanság, egzisztenciális problémák, túlzott ragaszkodás és anyagiasság, perfekcionalizmus és birtoklási vágy léphet fel.
A természetben való tartózkodás, kerti munkák, sport, mozgás sokat segíthet a csakra harmonizálásában. Szükséges továbbá a pozitív megerősítés, miszerint biztonságban és szeretve vagyunk itt a Földön, értékesek és szerethetők vagyunk, az életet elfogadjuk.

Szakrális /szex csakra:
Színe: narancssárga.
A nemi szerv és a köldök között helyezkedik el. A keresztcsonttal áll kapcsolatban, és előre nyílik.
A csakrához tartozó szervek:
Medence, ivarszervek, vese, hólyag, mindennemű testfolyadék, mint a vér, nyirok, emésztőnedvek és sperma.
Érzelmi és mentális jelentése: szexualitás és párkapcsolat, alkotókészség.
A csakra helytelen működésekor orgazmus problémák, impotencia, terméketlenség, kreativitás hiánya, étkezési problémák, bélgörcsök, menstruációs zavarok, petefészek, méh és here problémák, elhízás, derék panaszok jelentkezhetnek, melyek a lelki síkon szexuális viselkedési zavarokban, felfokozott nemi vágyban, partnerkapcsolati problémákban, másik nemtől való félelemben nyilvánulhatnak meg.
A szexuális csakra helyes működésének az érdekében fontos a mások felé való nyitottság, kreativitás erősítése és gyakorlása, művészettel való foglalkozás, iránta való érdeklődés.

Napfonat /köldök csakra / solar plexus:
Színe: sárga, egészen az aranysárga árnyalatig.
Körülbelül, kétujjnyira található a köldök felett, és előre nyílik.
A csakrához tartozó szervek:
A derék, hasüreg, az emésztési rendszer, a gyomor, a máj, a lép, az epehólyag és a vegetatív idegrendszer. Megfelelő működés esetén boldognak, szabadnak érezzük magunkat, úgy érezzük, megfelelően cselekszünk, optimisták vagyunk, rendben van a munkánk, jó helyen vagyunk, sugárzik belőlünk az életerő.
Blokk a napfonat csakrában: túlzott racionalizmus, hatalmi vágy, elégedetlenség, ingerültség, önbizalomhiány, félelem, szorongás, kedvetlenség, bizonyításvágy, idegesség, sikertelenségérzet, irigység, maximalizmus.
Fizikai síkon gyomorfekély, epepanaszok, emésztési problémák, cukorbetegség, májbetegségek, szemproblémák jelentkezhetnek. A napfonat csakra helyes működésének visszaállításában fontos önmagunk elfogadása és kifejezése, a hatalom, akarat és erő helyes gyakorlása, érzelmek kimutatása.

Szívcsakra
Uralkodó színe: zöld
A mellkas közepén, a szív magasságában helyezkedik el, és előre nyílik.
A csakrához tartozó szervek:
A szív, a gerinc, nyak és derék közötti része, a mellkas és melléküreg, a tüdő alsó tájéka, a vér és vérkeringési rendszer, valamint a bőr.
Érzelmi és mentális jelentései a nyitottság, a szabadság, nyugalom, a nagylelkűség, mértéktartás, igazságosság, objektivitás. Ezen csatornán keresztül történik minden megélésünk elfogadása, az odaadás, a feltétel nélküli szeretet érzése.
Kiegyensúlyozatlan működése esetén szeretetéhség, szeretet-függőség, gyűlölködés, harag, agresszivitás és embertársaink iránti érdektelenség léphetnek fel. Fizikai síkon szív- és keringési zavarokban, az immunrendszer gyengeségében, allergiákban, autoimmun-, tüdő és daganatos megbetegedésekben nyilvánul meg.
Helyes működéséhez a szeretet adásának és elfogadásának képessége, szeretetteli gondolatok, embertársaink felé szeretettel, önzetlenül és bizalommal való fordulás szükséges.

Torokcsakra
Színe: világoskék, ezüstös kék, zöldeskék.
A gégefő alatt helyezkedik el, pajzsmirigy környékén, a Nyaki csigolyából indul ki és előre nyílik.
A csakrához tartozó szervek:
A nyak, tarkó, az állkapocs területe, a fülek, a hangképző szervek, a légcső, a hörgők, a tüdő felső tájéka, a nyelőcső és a karok.
Érzelmi és mentális szinten hozzátartoznak: együttműködés, információs energia, kommunikáció, objektív megismerés, inspiráció, művészi kifejezés, őszinteség, nyitottság, függetlenség, egységérzés.
Működési zavara esetén, érzelmi síkon önkifejezési problémákban, különböző beszédzavarokban, hallás- vagy olvasásproblémákban, fecsegésben, hazudozásban, meggondolatlanságban, félénkségben nyilvánul meg.
Fizikai síkon fülproblémák, asztma, köhögés, megfázás, mandulagyulladás, nyelvproblémák, torokfájás, köhögés, bronchitis, mandulagyulladás, nyakfájdalmak, sclerosis multiplex, valamint száj- és tüdőproblémák jellemzik helytelen működését.
A torokcsakra hatékonyan harmonizálható kommunikációs gyakorlatokkal, verbális és testbeszéd szintjén, a kifejezőkészség tudatos gyakorlásával, zeneterápiával.

Homlok /Harmadik szem csakra
Színe: indigókék vagy ibolyakék.
Az orrgyök felett egy ujjnyira, homlok közepén található, és előre nyílik.
A csakrához tartozó szervek:
Az arc, a szem, a fül, az orr, a melléküregek, a kisagy valamint a központi idegrendszer.
Az érzelmi intelligencia, spirituális tudat és belső látásunk helye ez a csakra.
Ehhez a csakránkhoz tartozik:
Szellemi energia, tisztánlátás, intellektus, emlékezet, szellemi akarat, intuíció, imagináció, szellemi gyógyítás, holisztikus szemlélet.
A csakra diszharmonikus működés esetén tanulási nehézségeket, rémálmokat, túlzott racionalizmust, materializmust, fanatizmust, másokkal való manipulációt, pszichés zavarokat, feledékenységet, butaságot eredményez.
Fizikai síkon fejfájás, migrén, rövid, és távollátás, zöld hályog formájában nyilvánul meg.
E csakra működésének a helyreállításához együttműködés, információs energia, kommunikáció, objektív megismerés, inspiráció, művészi kifejezés, őszinteség, nyitottság, függetlenség, egységérzés szükségeltetik.

Koronacsakra
Színe: ibolyakék, fehér, de aranyszínű is lehet.
A fejünk tetején, a közép választópontokon található, és felfelé nyílik.
A csakrához tartozó szervek: nagyagy.
A korona csakra szintjén elérjük a teljes szabadságot, felelősséget vállalunk életünkért és bízunk a megérzéseinkben és a belső vezetésben.
Érzelmi és mentális jelentés tartalma a tiszta, tökéletes lét, isteni energia, isteni tudat, a nyugalom, az egységérzés, teremtésvágy, a más világokkal való kapcsolat és a túlérzékenység.
Csökkent működés esetén: bizonytalanság, céltalanság, halálfélelem, értelmetlen életérzés, felszínesség, kicsinyesség, a hozzá tartozó testrészekkel kapcsolatos zavarok jellemzőek.
Csakrák A 7 fő csakra.
Gyökér csakra Gyökér csakra jele.
Szex csakra Szakrális / szex csakra jele.
Napfonat csakra Napfonat / köldök csakra jele.
Szív csakra Szív csakra jele.
Torok csakra Torok csakra jele.
Homlok csakra Homlok / harmadik szem csakra jele.
Korona csakra Korona csakra jele.

Kristályágy - Ima háromszög -

Ima háromszög

Imaháromszög

Ima háromszög

A nagycsarnok színpad mögötti és a kert felé néző hátsó falán találsz egy nagy fa háromszöget.
Ezeknek a háromszögeknek az alja általában tele van tömve jegyzetekkel és fényképekkel.
Az ima háromszög egy módja annak, hogy imáidat és kívánságaidat közöld az entitásokkal és segítségüket vagy áldásukat kérd szeretteid részére.
Látni fogsz itt embereket akik jegyzeteket vagy fényképeket helyeznek el és fejüket a háromszögbe hajtva imádkoznak néhány percig.
Te is bármikor bátran megteheted ezt, ha felszabadul a hely.
Javasoljuk hogy a háromszöghöz mezítláb állj és szánj néhány másodpercet arra hogy összegyűjtsd gondolataidat mielőtt írásodat vagy a fényképet ideteszed.
Utána homlokodat helyezd a háromszög közepébe, kezd az imát.
Ha befejezted, ne felejtsd itt a cipőd!
Imaháromszög

Kristályágy - Ima -

Ima

A Szent Ignác ház egy olyan hely, ahol a különböző vallású embereket egyaránt szeretettel várják.
Az itteni élmény nem annyira vallási, mint inkább spirituális.
Mindemellett az ima jelentős szerepet tölt be a Casa napi történéseiben.

Nyitó ima

A szerda, csütörtök és pénteki gyógyító napokon a reggeli és a délutáni összejövetelt is nyitó imával kezdjük.
A nagy csarnokban felállva, egymás kezét megfogva, egy energia láncot képezve - az energia szint emelésére - mindenki a saját nyelvén mondja el a Miatyánkot és az Üdvözlégy Máriát.
Ha nem katolikus vallású vagy, akkor a saját imádat is mondhatod.
De ha semmilyen imát nem mondasz az sem baj, csak csukd be szemed és próbáld érezni az energiát.
A Miatyánk és az Üdvözlégy Mária imák a meditációs termekben is elhangzanak a meditációk elején és a végén.
Itt is mindenki a saját nyelvén mondja ezeket az imákat - vagy vallásának megfelelő más imát.
Az operációs teremben is ezeket az imákat mondják az operáció alatt a terembeli segítők.

Rózsafüzér

A hét minden napján a nagy csarnokban este 8 órakor kor (téli időszakban fél nyolckor) Rózsafüzér imára gyűlünk össze a helyiekkel.
Mindenkit szeretettel várunk, aki szeretne ezen a kb. fél órás programon részt venni.
Azok számára, akik szeretnék imáikat megerősíteni, ez egy nagyon jó lehetőség a gyakorlásra.
Az imákat a helyiek portugál nyelven mondják.
Az is nagyon jó, ha csak becsukod a szemed és átadod magad a meditációnak az ima alatt és élvezed a szétáradó energiát.

Vasárnapi ima

Vasárnap délelőtt közös imádságra jövünk össze a médiumi meditációs teremben, ahol az ima mellett közös éneklés és hitet erősítő történetek mesélésére is lehetőség nyílik. (angol nyelven)
Csend az ima egyik formája
A Casa területén, több helyen találsz táblákat a következő felirattal: Silence is a Prayer (angolul )
vagy Silencio é uma prece (portugálul) - ezek jelentése: a csend az ima egyik formája.
Tartsd tiszteletben mások imáját és add meg magadnak is a lehetőséget az ima gyakorlására.
A nagy csarnokbeli csendnek ezen felül van egy gyakorlati haszna is: mindenki hallhatja, mi történik.
Természetesen más, mélyebb és fontosabb jelentősége is annak, hogy csendben vagyunk.
Minél csendesebbek vagyunk, annál könnyebb ráhangolódnunk saját belső világunkra és arra a folyamatra, aminek itt a Casaban részévé válunk.
A csend több mint a tény hogy nem beszélünk, a csend a létezés egy állapota lehet.
Sok csodálatos élményben lehet itt részed, amelyet azonban nem tudsz megtapasztalni a csend állapota nélkül.
A belső csend tartós állapotában megérti az ember a felmerülő nehézségeket, azok okait és rendezésük lehetőségeit.
Bár elsősorban a meditációs termek azok a helyek ahol ezek az élmények születnek, sokszor tényleg jelentős tapasztalatokat élhetünk meg a meditációs termeken kívül is, amikor kint vagyunk a kertben, magunkban, nézzük a kilátást vagy pihenünk és meditálunk egy padon ülve.
A lármától, és zajoktól terhelt világunkban sokszor fel sem ismerjük, hogy mennyire nagy szükségünk lenne a belső csend megteremtésének a képességére, hogy az ebből fakadó értékeinket felszínre hozhassuk és hatékonyan használhassuk, gyógyító hatását megtapasztaljuk.
Amikor elveszíted kapcsolatodat a belső csenddel, elveszíted kapcsolatodat önmagaddal.
Amikor elveszíted kapcsolatodat önmagaddal, elveszíted magadat a világban.
A belső csend nem azonos azzal, hogy nem beszélünk, azaz kifelé csendben maradunk.
Nem mindegy, hogy milyen típusú gondolatokkal maradunk csendben.
A lelkesedés, a boldogság, a pozitív gondolatok rezgése oxigénként jut el minden sejtünkhöz, és helyreállítja a felborult egyensúlyt a szervezetünkben.
A belső csend tapasztalata, a gondolataink helyes irányba való terelése csodákra képes. Óriási pozitív változást tud létrehozni bennünk és környezetünkben.
Szeretettel várunk a csend gyakorlására a Szent Ignác házban.
Önnön belső csendedben elmerülve méltó temploma lehetsz a benned megnyilvánuló isteni erőnek.

AZ ÚR IMÁJA ("MIATYÁNK")

Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben,
szenteltessék meg a te neved,
jöjjön el a te országod,
legyen meg a te akaratod,
miképpen a mennyben, azonképpen a Földön is.
Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma,
és bocsásd meg a vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek.
Ne vígy minket a kísértésbe, de szabadíts meg mindet a gonosztól,
mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség most és mindörökkön.
Ámen.


Portugálul

PAI-NOSSO

Pai Nosso que estais nos Céus,
santificado seja o vosso Nome,
Venha a nós o vosso Reino, seja feita a vossa vontade,
assim na terra como no Céu.
O pao-nosso de cada die nos dai hoje, perdoai-nos as nossas ofensas,
assim como nós perdoamos a quem nos tem ofendido,
e nao nos deixeis cair em tentacao, mas livra-nos do Mal.
Amen.

AZ ANGYALI ÜDVÖZLET (ÜDVÖZLÉGY)

Üdvözlégy Mária,
kegyelemmel teljes,
az Úr van teveled,
áldott vagy te az asszonyok között,
és áldott a te méhednek gyümölcse, Jézus.
Asszonyunk, Szűz Mária, Istennek szent Anyja,
imádkozzál érettünk, bűnösökért, most és halálunk óráján.
Ámen.

Portugálul

AVE-MARIA
Ave Maria Cheia de graca,
O Senhor é convosco,
Bendita sois vós entre as mulheres e bendito é o fruto do vosso ventre, Jesus.
Santa Maria, Mae de Deus,
Rogai por nós pecadores,
Agora e na hora da nossa morte.
Amen.

Kristályágy - Meditáció -

Meditáció

A meditáció

A béke mindig bennünk volt.
Csak arról van szó, hogy amikor nagyon elfoglaltak vagyunk, kívül kutatunk, talán elfelejtjük ezt a bennünk lévő igazi békét, és az életben zavarokkal és nehézségekkel találkozunk.
Ha valahogy tudunk rá időt szakítani, vagy őszintén le tudunk ülni, vagy csak megnyugszunk, és aztán magunkban keressük, akkor ismét meg fogjuk találni ezt a békét és boldogságot.
A meditációnak ez az igazi jelentése. Miért jó, ha meditálnunk?
Azért, hogy lecsendesítsük elménket, hogy befogadjuk a mennyekből, Isten Országából vagy a felsőbb világokból jövő tanításokat.
Gyakran imádkozunk és kérünk: "Kérlek, adj nekem bölcsességet, kérlek, add meg nekem azt, hogy.", és azután, amikor Isten akar beszélni hozzánk, már nincs időnk meghallgatni szavát, mert túlságosan el vagyunk foglalva.
Beszélünk, kérünk, és nem figyelünk. El kell tehát csendesednünk egy ideig, hogy Istennek legyen esélye a közlésre.
A meditálás az odafigyelés ideje. Ülj nyugodtan és fogadd be az üzenetet.
A meditáció alatt szellemünk kinyílik az új tapasztalatokra. Semmit sem akarunk elérni, hanem csak hagyni és elfogadni, ami történik. Ilyenkor halljuk meg a belső hangunkat és leszünk képesek a harmónia megélésére.
Mintha egy lifttel szállna alá tudatunk az eddig elzárt, mélyebb rétegekbe.
Ott dolgozzuk fel és őrizzük meg a lelki anyagokat. Felfedezzük és elfogadjuk az olyan negatív érzelmeket, mint a félelem, a düh, a gyűlölet és az álmatlanság, s ezzel semlegesítjük őket.
A pozitív érzések, mint a szeretet, a bizalom és az öröm, pedig növekednek.
A meditáció elérhetővé teszi a végtelen univerzális bölcsesség elérését, a meditáció alatt megkaphatod mindazt az információt és útmutatást, amire szükséged van.
A meditációban megkapott tanácsok mindig szeretetteljes formában érkeznek kérdéseidre válaszul. Rajtad áll, hogy követed-e vagy sem ezeket a tanácsokat.
A meditáció pozitív hatásai:
A legújabb tudományos kutatások és az ősi tapasztalatok egybevágóan megerősítik a meditáció pozitív hatásait.
A meditáció egyértelműen pozitívan befolyásolja és stabilizálja általános hangulatunkat. Kiegyensúlyozottnak érezzük magunkat, és derűs - oldott elégedettség, békés alapérzés alakul ki bennünk.
Aki meditál, az nem érzi magát annyira zaklatottnak és űzöttnek. A környezeti ingerek kevésbé terhelik meg, és ritkán mutat stressz reakciókat.
A rendszeres meditációk során jobban megismerjük önmagunkat, és sikeresebben kommunikálunk másokkal. Aki el tudja fogadni magát, az könnyebben fogad el másokat is.
A meditáció gyakorlásával növekszik a testi és szellemi teljesítőképesség, a meditáció segíti spirituális fejlődésünket és segít megtalálni, felismerni, elfogadni és megvalósítani életcéljainkat, feladatainkat.
Egészségi állapot javítása meditációval - soha nem az orvosi kezelés helyett,- hanem mellette értendő.
Tudományosan ellenőrzött vizsgálatok megállapították, hogy a meditációs gyakorlatok javították, vagy teljesen megszüntették a következő tüneteket: gyomorfekély, asztma, epilepszia, szklerózis multiplex, allergiák, fejfájások, pattanások, túlsúly, feszültségek. Mivel közismert, hogy a gyakori stressz gyengíti az immunrendszert, nem csoda, hogy a meditáció stressz oldó hatása miatt csökkenti a fertőzések, a megfázás és az influenza esélyeit.
A meditáció sikerének feltétele, hogy ne akarjunk ilyen sikereket elérni. A meditációnak csak akkor lesz feszültségoldó és gyógyító hatása, ha kényszer és célkitűzés nélkül éljük meg.
A testünk és a szellemünk jobban tudja, mint a hétköznapi tudatunk, hogy hol van szükségünk stressz oldásra, a félelmek feloldására és terápiára.
Sokszor előfordulhat, hogy a meditáció során semmi sem történik. Ez nem kudarc.
A meditáció önmagában is rendkívül sokat ad a belső csend és nyugalom megteremtéséhez.
Ha még valamilyen élményünk is támad - ez szinte már "ráadás".
Bízzuk abban, hogy ami valóban felszínre törekszik bennünk, az előbb-utóbb megjelenik a meditáció során.

Kristályágy - Áldott víz -

Áldott víz

Amíg a Házban tartózkodsz, igyál annyi áldott vizet, (palackozott szénsavmentes ásványvíz) amennyit csak bírsz.
Naponta két liter fogyasztása javasolt.
Ennek a víznek a fogyasztása a kezelésed része és erősíti a gyógyulási folyamatot.
A vizet az entitások a meditációs teremben minden nap megáldják és nem kerül semmivel sem többe mint a rendes palackozott víz, amely az üzletekben kapható. (másfél literes palack ára két reál).
Amikor hazautazol, vigyél haza némi vizet magaddal.
Vegyítheted otthon ezt a vizet normál tiszta vízzel, úgy hogy egy rész áldott vizet keverj 5 rész normál tiszta vízzel, majd mondj el egy imát, így a víz áldása elvegyül.
Ezt követően még többször tovább vegyítheted a vizet az 1:5 arányban.
A víz a vegyítés után is - a homeopátiás szerekhez hasonlóan - megőrzi hatását.

A vízkristályokról Egy japán tudós (alternativ gyógymódok doktora), Maszaru Emoto többéves kutatás során bebizonyította, hogy a gondolatok, a zene, az ima, a kívánság vízre gyakorolt hatása a szem számára is érzékelhető, sőt megörökíthető.
Új módszerrel kezdte vizsgálni a víznek ezt a képességét. Egy új eszközt használ, a mágneses rezonanciaanalizáló (MRA) készüléket, amely láthatóvá teszi az emberi szem számára a vizsgált anyagokban lévő energiákat. Tapasztalatait "a Víz rejtett bölcsessége" című könyvében összegezte.

(Részletek Masaru Emoto könyvéből)
A víz nem csak kémiailag igazolható anyagokat tartalmaz, hanem mindenféle egyéb információkat is, melyekkel érintkezésbe kerül.
A víz híven tükrözi a világon létrejövő összes rezgést, és ezeket az emberi szem számára látható formába önti.
Képes mindenféle jellegű információt meghatározott frekvenciamintán tárolni, és ezt más rendszerekre - például az élő szervezetre - átvinni.
Minden egyes gondolatnak megvan a maga frekvenciája, egy adott hullámhossz, pozitív vagy negatív, örömteli és építő, kellemetlen vagy romboló.
Ezt a hullámhosszt a másik ember rezonanciaként, vagy disszonanciaként érzékeli, kellemesként vagy zavaróként.
A csapvízben fertőtlenítés céljából van valamennyi klór, amely teljes mértékben tönkreteszi a természetes víz szerkezetét, benne nem alakulnak ki teljes és egész kristályok.
Azonban a természetes vízben, bárhonnan is származik:
természetes forrásból, földalatti folyóból, gleccserből gyönyörű, teljes kristályok alakulnak ki.
A zene rezgése hatással van a vízre. A kísérletekben egy asztalra két hangfal közé egy pohár vizet helyeztek, és olyan hangerővel játszották le a zenét, amelyen az ember normális körülmények között hallgatná.
Amikor klasszikus zenét játszottunk a víznek, minden esetben szabályos alakú, pontosan megkülönböztethető formákkal rendelkező kristályok keletkeztek.
Ezzel szemben, amikor erőszakos heavy metal zenét játszottunk le, a legjobb esetben is csak töredékes, torz kristályok jelentek meg.
Bizonyított, hogy az ima rezgéseit is azonnal átveszik a közelben lévő tárgyak, így a közeli vízre is hatnak.
Kísérleteink azonban ezzel nem értek véget. Arra gondoltunk, mi lenne, ha szavakat vagy kifejezéseket írnánk egy darab papírra, majd vízzel töltött üvegek köré tekernénk azokat úgy, hogy az írás befelé nézzen.
A víz, amelynek a köszönöm szót mutattuk, gyönyörű hatszögletű kristályokat hozott létre, bármilyen volt is a nyelv, míg abban, amelyre az ostoba vagy más megalázó szót helyeztük, alaktalan és töredezett kristályok jöttek létre.
A leggyönyörűbb és legkifinomultabb kristály, amelyet valaha láttam - a kristály, amely a szeretet és hála szavak hatására jött létre.
Úgy nézett ki, mintha a víz boldogságát egy nyíló virág megalkotásával ünnepelte volna.
Feltételezhetjük, hogy amikor tökéletes mértani alakzatú kristály jön létre, a víz összhangban van a természettel és a jelenséggel, amelyet életnek nevezünk.
Amikor pedig a természettel összeegyeztethetetlen információ van jelen, tökéletlen kristály alakul ki.
Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy szavaink nagymértékben befolyásolják gondolkodásmódunkat és érzéseinket, és minden könnyebben megy, ha pozitív szavakat használunk. Ezekkel a kísérletekkel bebizonyosodik az is, hogy a pozitív szavak hatásának fizikai megjelenési formája is van.
Mindez csak újabb értelmet nyer, ha belegondolunk, hogy testünknek mintegy 70%-át az alakítható, a gondolat ereje által irányítható víz alkotja.
A felnőtt emberek 70 százalékban vízből állnak, csecsemőknél lehet 80, idős korban azonban általában 60 százalék az arány.
Az emberek 55-65%-a krónikusan vízhiányos. Ezért bizonyos orvosi álláspont szerint nem betegek vagyunk, csupán szomjasak.
Az emberek 37%-ánál a szomjúságérzet annyira gyenge, hogy gyakran összetévesztik az éhségérzettel, ezért akkor is esznek, amikor csak egy pohár vizet kellene inniuk - sokan ezért híznak el.
A nappali fáradtság elsőszámú okozója a vízhiány. A reuma, a szív- és érrendszeri panaszok, a szenilitás nemritkán folyadékhiányra vezethető vissza.
Víz nélkül gondolkodni sem tudunk, hiszen agyunk több mint 90 százalékát alkotja víz.
Már 2% folyadékvesztés megzavarhatja a rövid távú emlékezetet, nehézségeket okozhat az alapműveletek elvégzésénél, és összpontosítási zavarokat egy képernyő vagy egy kinyomtatott oldal felfogásánál.
A víz segíti a szervezet méregtelenítését (átmossa a vesét), az emésztésre jótékony hatással van, elősegíti a salakanyagok szervezetből való eltávolítását.
8-10 pohár víz elfogyasztása minden nap elengedhetetlen!

Kristályágy - Szent vízesés -

Szent vízesés

A Casa szent vízesése portugál nyelven Cachoeira -(ejtsd kasuéra).

A vízesés gyógyító energiával bíró szent hely.
Tartsd a helyet tiszteletben, mivel ez is a Casa része.
Ez a vízesés egy kristály tömbön fekszik, és ahogy a víz átfolyik a kristályokon, feltöltődik energiával.
Amíg a vízesésnél vagy, az entitások dolgoznak veled.
A vízeséshez való lejutáshoz az entitás egyértelmű engedélyét kell kérni minden esetben.
Mehetsz olyan személlyel, akinek van már engedélye.Nők és férfiak külön mennek a vízeséshez, és senki nem mehet egyedül.
Úgy kezd a munkát, hogy elmondasz egy imát mielőtt a vízeséshez belépsz, a végén, pedig mondj egy hálaimát.
Ha először vagy itt, legyen melletted valaki, aki ismeri a vízesést és az eljárás módját.
Miután kijöttél a vízesés alól, ne törölközz meg, hagyd, hogy a gyógyító víz felszáradjon a bőrödön. A víz, gyógyító hatásának minél további megőrzése érdekében közvetlen utána, a szobádba visszaérve ne zuhanyozz.
A vízesésnél legyen rajtad fürdőruha (meztelen megmártózás nem engedélyezett), nem megengedett továbbá gyertyákat, füstölőt, szappant, fényképezőgépet, video - vagy hangfelvevőt használni.
A vízesés környékéről ne vigyél magaddal emlékeket - mint például köveket, kristályokat vagy virágokat.
A vízesésnél töltött időt ne húzd nagyon el, gondolj arra, hogy még sokán mások várnak arra, hogy bejussanak.
A vízeséshez a Casatól egy földúton kb. 15 perces sétával jutunk le.
Taxival oda-vissza útra 20 reál költségért is megtehető az út. (4 fő esetén fejenként 5 reál).
Operáció utáni pihenés leteltét követően ne gyalog, hanem taxival menj.

Kristályágy - Golgotavirág kapszula -

Golgotavirág kapszula

Golgotavirág

Golgotavirág / Passiflora

A Casa gyógynövény étrend kiegészítői golgotavirágból készülnek.
Ezek a növény föld feletti levelei és virágai.
A készítménynek nincs komoly gyógyászati értéke, hatása olyan mintha egy csésze gyógyteát innál meg.
Ennek a készítménynek az igazi gyógyító erejét az az energia adja meg, amelyet az entitás speciálisan a te kapszuláidba tesz.
Azok a kapszulák tehát, amelyeket neked írnak fel, csak neked segítenek és senki másnak.
Hogy kell ezeket szedni és beszerezni?
A Casa főbejáratához közeli gyógyszertár (Farmacia) ablakainál válthatod ki ezeket a kapszulákat.
Egy dobozban 35 db kapszula van. Egyszerre csak egy dobozt nyiss fel és naponta három kapszulát vegyél be.
Mindegy hogy étkezés előtt, alatt vagy után veszed be.
Csak az egyik doboz kapszuláinak elfogyása után bontsd fel a következő dobozt.
Amennyiben az operáció megkezdése előtt kaptál receptet és elkezdted szedni a kapszulákat, az operációt követően annak a kapszula szedését le kell állítanod, és az operációs kapszulát kell elkezdened szedni.
Amennyiben második operációra is sor kerül a kint tartózkodás ideje alatt, akkor a második operáció után is fogsz kapni 6 doboz kapszulát.
Ezt az új adagot félre kell tenned (jelöld meg a csomagot kettes számmal) és az első operációs kapszulák szedését, ha befejezted - kb két hónap, az után kezd meg a második operációs kapszulák szedését.
Ha harmadik operációt is kapsz, akkor annak a kapszuláit hármas számmal jelöld, és ha az első és a második operációs kapszulákat mind beszedted, utána kezd meg a harmadik operációs kapszulák szedését.
Diéta előírás
Amíg ezeket a kapszulákat szeded, ne egyél sertéshúst, vagy sertéshús származékokat (bacon, sonka, szalonna), ne igyál alkoholt, és ne egyél semmit, ami borsot, csípős paprikát tartalmaz (fekete bors, vörös bors, fehér bors, cayenne, chilli)
Édes paprika fogyasztható.

Golgotavirág gyógyszertár

FONTOS!

Orvosod által korábban felírt gyógyszerek szedését ne hagyd abba brazíliai utazásod alatt sem!

Golgotavirág növény
A golgotavirágfélék (Passifloraceae) népes családjának több mint 400 különböző változata létezik.
Ezek a növények a meleg trópusi területeken élnek, Mexikótól, Brazíliáig, ahol nem ritkák a 80 métert is meghaladó példányok.
A különbségek elsősorban a növények nagyságában, és a virágok színében rejlenek.
Néhány faj virágátmérője elérheti akár a 10 cm-t is.
Gyógyászati célokra a hússzínű golgotavirág (a Passiflora incarnata L.) zöld növényi részét használják.
A golgotavirág több fajtája terem lédús gyümölcsöt, amelyet maracuja néven ismerünk.
A gyümölcsből készült ízletes ital szintén rendelkezik feszültségoldó, nyugtató hatással.
Kevés olyan növényt ismerünk, amelynek részeihez ennyi vallási jelkép kapcsolódik.
A gyógynövény a Mexikóban jezsuita misszionáriusként dolgozó Ferrari atyától kapta nevét.
A virág sajátos szerkezete, érdekes kinézete, formája volt az, ami az atyát Krisztus passiójának - szenvedésének - kínzóeszközére emlékeztette.
Ebből ered a magyar krisztus-, golgotavirág valamint passiógyümölcs elnevezés is.
A virág drótformájú porzószirmai a töviskoronát, öt szélső porzó szála az 5 sebet, magháza a keserű poharat, szív alakú magjai a szerető szívet, a háromkaréjú levelek a lándzsahegyeket, a kacsok a korbácsot jelképezik.

Kristályágy - Adomány -

Adomány

A Szent Ignác házban a gyógyítás ingyenes, az idelátogatók lehetőségeikhez mérten adományokkal segítik az intézmény fenntartását.
A Casa részére szánt adományokat a nagy csarnokban és a kávézóban elhelyezett adománytartókba (donation box) helyezhetsz.
Sem a személyzet, sem az önkéntesek nem jogosultak a Casa részére szánt adomány átvételére.
Ha szeretnél tárgyi adományt, ajándékot adni, vagy az adományodról számlára van szükséged, akkor vedd fel a kapcsolatot a Ház igazgatóval / Casa Director, vagy Joao Médiummal közvetlenül.
Kizárólag ők azok, akik felhatalmazottak arra, hogy a Ház számára adományt, ajándékot személyesen vegyenek át.
Vannak külön létesítmények, mint például a városi leves konyha, amelyek vezetése a Háztól független, így az a személy, aki azért a létesítményért felelős, felhatalmazott arra, hogy annak a létesítménynek szánt adományt átvegye.

Adomány

Kristályágy - Egyéb tudnivalók -

Egyéb tudnivalók

Kerekes kocsis látogatók.
A Ház kerekes kocsival is megközelíthető. Kerekes kocsis látogatók részére külön szolgáltatásként személyes asszisztencia vehető igénybe.
Ennek a szolgáltatásnak az ára általában alacsonyabb, mint egy otthonról hozott gondozó költségei.
Gyerekek
Bármilyen korú gyereket szívesen fogadunk a Szent Ignác Házban, bár a Casanak nincsenek csecsemők és gyerekek ellátásra alkalmas speciális létesítményei.
Ha szükséges, a gyerekek ellátásra vonatkozóan neked kell intézkedned.
A gyerekeket szüleik vagy gondozóik kíséretében szeretettel látjuk a meditációs termekben.
A termek felügyelői segítséget fognak nyújtani a gyerekekkel érkezők leültetésében.
Ha a gyerek a teremben zajló folyamatokat nagymértékben zavarja, a terem felügyelői kérhetik, hogy hagyja el a termet.
Erre az entitások felhatalmazást adtak.
Ha a Médium teremben vagy, a bejárati ajtón át tudsz kimenni.
Ha az entitások termében vagy, akkor kérünk, hogy az operációs termen keresztül menj és ülj le ott, hogy a helyiség elhagyása előtt egy spirituális tisztítást kapj.

Kristályágy


”Azoknak, akik hisznek nem szükségesek a szavak,
Azoknak akik nem hisznek, nincs annyi szó, ami elég lenne”

Braziliában, (Abadianiában) kb. 40 éve működik egy gyógyító központ. A világ minden tájáról érkeznek ide emberek különféle testi- (mozgásszervi megbetegedések, rák, krónikus vastagbélgyulladás, látással kapcsolatos problémák, stb.) és lelki problémákkal.

Brazília
Brazília Brazília Brazília
Brazília Brazília  

Braziliában a Csasa de Dom Inació-ban (Szent Ignác Házában) Jon of God (Isten Jánosa) útmutatása szerint készítették el a ”kristályágyat” gyógyítási céllal.

Brazília

Nagyon egyszerű berendezés ez, egy állvány segítségével hét meghosszabbítható karhoz kötve 7 különlegesen csiszolt kvarckristályból áll. A kristályok különleges hatását fokozza az, hogy színterápiával egészülnek ki.
A színek gyógyító ereje ma már közismert. A kristályok színei a csakrák színeivel harmonikusan vannak beállítva.
 Alatta egy fekhely található.
Milyen hatások érnek egy-egy kezelés alatt?


A leghatékonyabb gyógyulás az energia szinten történik, melyet követ a fizikai test gyógyulása is.Amit mi „betegségnek” nevezünk az nem más, mint az energiák rendezetlensége-, eltolódás-, az egyensúly megbomlása. A ”betegségek” először az energiarendszerben jelennek meg, melyet gyermekeink kb. 7-8 éves korukig remekül, látnak. Mivel tíz éve foglalkozunk gyermekekkel, és nyitottak vagyunk az általuk látottakra, kérésünkre ezeket le is rajzolják.
Aura rajz Aura rajz Aura rajz
Aura rajz Aura rajz Aura rajz

Mivel az energiaközpontjainkon (csakráinkon) keresztül vesszük fel-, és adjuk le az energiát, így nagyon fontos, hogy azok jól működjenek. Gyakran előfordul, hogy valamelyik csakránk alul-, vagy túl- működik, ilyenkor szervezetünkben elváltozások, betegségek alakulnak ki, tudniillik az adott csakrákhoz tartozó szervek egyáltalán nem-, vagy túl sok energiát kapnak.
Ha a csakrák nincsenek egyensúlyban, lényünk minden más aspektusa is kibillen az egyensúlyból. Ha ezek a finom energiák ismét egyensúlyba kerülnek, a test természetes gyógyító mechanizmusai is működésbe lépnek, mivel ezeket az energiákat használják fel a fizikai gyógyuláshoz.
Az aurafotók is hűen tükrözik ezeket az eltéréseket.
A kristályágy segítségével a csakrák megtisztulnak, energiával telítődnek, harmonikus egyensúlyba kerülnek a többi csakrával. Ez lehetővé teszi lényünk többi aspektusának is az egyensúly elérését, legyen az mentális, emocionális, vagy fizikai.
A gyógyító kristályágy terápia tisztít, harmonizál és feltölti a testet energiával, eközben erősíti az immunrendszert, oldja a stresszt, és mély ellazulást eredményez. Kiváló betegségmegelőző hatása is van.

Aura fotó Aura fotó Aura fotó

A KRISTÁLYÁGY TERÁPIA SEGÍTI.

A kristályágy kristályait egy brazil kisvárosban bányásszák, melyet Garimbo de Ourónak neveznek. A környék nagy részén arany, drágakövek, kvarckristályok- és ametiszt rejlik a felszín alatt, így a területnek erős energiája van.
Joao Teixeira de Faira (John of God) szerint a kristályágyat alkotó kristályok ”vízágyakban születtek, mélyen a föld alatt”. Miután kibányásszák őket, John of God személyesen válogatja ki őket, így garantállni tudja a hatásukat. Mind a hét kristály egyazon kőből származik, és gondosan lett csiszolva szigorú követelményeknek megfelelően.

 Marcel Vogel egész életét arra áldozta, hogy a kvarckristályokat tanulmányozta. Kísérleteket végzett, melyekkel bemutatta a kristályok erejét a fizikai folyamatok alakításában.
Vogel kísérletei bebizonyították, hogy:

 1. egy precízen csiszolt és vágott kvarckristály pontosan olyan frekvenciájú rezgést hoz létre, mint amilyen frekvenciájú rezgése a víznek van legtisztább állapotában
 2. a mozgásban lévő víz felveszi a kristály rezgését a rezonanciák kölcsönhatásának következtében, és így újjáalakul a struktúrája.
 3. egy csiszolt kristály kialakítható oly módon, hogy képes legyen átstrukturálni a vizet

Mivel testünk 80-90%-a víz, érthető, hogyan gyakorol hatást a módszer az egészségünkre.
A víz számos geometrikus molekulamintázatot vehet fel. A víz az egészséges sejtszövetben szabályos alakzatú, míg a ráksejtekben pl. szabálytalan, nem geometrikus molekulaszerkezetű.
A kristályokon áthaladó fény rezonál a kristályok szerkezetével. Ez a rezgés a sejtek vízszerkezetét segíti rendezetté tenni.
Gyógyító ereje ilyen egyszerű.


 

Hasznos tanácsok


A Kristály ágy terápia nem helyettesít semmilyen orvosi kezelést!

LOYOLAI SZENT IGNÁC.

MINDIG CSAK ADNI

A JÓ ÖREG KÚT CSENDESEN ONTJA VIZÉT
IGY TELIK MINDEN NAPJA

ÁLDOTT ÉLET EZ, FONTOLGATOM.
CSAK ADNI, ADNI MINDEN NAPON.

ILYEN KUTTÁ KELLENE LENNEM
CSAK ADNI TELJES ÉLETEMBEN

MINDIG CSAK ADNI?

EZ TERHET JELENTHET!

JÓ KÚT, NEM ÉRZED EZT A TERHET?

BELENÉZEK, TÜKRE RÁM RAGYOG,

DE HISZEN A FORRÁS NEM ÉN VAGYOK!
ÁRAD BELÉM, CSAK TOVÁBBADOM,

VIDÁMAN, CSENDBEN ÉS SZABADON.
HADD ÉLJEK ILYEN KÚT-ÉLETET,
OSSZAK ÁLDÁST ÉS SOK-SOK SZERETETET!

NEM AZ ENYÉM, AZT FENTRŐL KAPOM

EGYSZERŰEN CSAK TOVÁBBADOM

Csak előzetesen foglalt időpontban tudunk fogadni.


Időpont foglalás:
06-1/421-5156
06-70/290-1600
info@csipetcsapat.huOnline időpont foglalás
Felhasználói név:*
Jelszó:*

Te vagy a(z)
20621. látogató, ezen az oldalon
2009 01. 21.-e óta.Ma 2018. 6. 18, hétfő, Levente, Arnold napja van.
Holnap Gyárfás napja lesz.